Топ моделът Ива Механджийска се пребори с рака!

5999
21 Януари 2013, 14:32


Топ моделът Ива Механджийска се пребори с рака! Красавицата успешно се излекува от изключително рядкото заболяване - Синдром на Крукенберг (тумор на яйчника). Ива е заложила на иновативно лечение, благодарение на което днес се радва на отлично здраве.

 

Припомняме, че миналата година медиите разпространиха новината за заболяването на Ива Механджийска с цел набиране на средства за лечението й. 28-годишната манекенка постъпила в болница с болки ниско долу в стомаха. Лекарите установяват, че единият й яйчник е по-голям и се налага се операция. Намират втори тумор, докато Ива е в упойка, и се налага да отстранят яйчника, част от стомаха, лимфи и далака.

 

Така се започва ходенето по мъките за Ива Механджийска. Тя се интересува упорито за Синдрома на Крукенберг по интернет форумите, доверява се на болница в Истанбул, където за съжаление не успяват да й помогнат. Тогава научава за отровата от син скорпион от Куба. В комбинация с прилагане на Имунофан от Русия отровата давала отлични резултати при борба с този вид онкологично заболяване.

 

Не след дълго лечението дава резултат и при Ива. Родната топ моделка бързо стъпва на краката си и успява да се пребори с рака.

 

Ива обаче не спира дотук с борбата. Тя осъзнава, че много хора с нейната съдба нямат възможността да се информират и да прилагат този вид лечение. Затова се включва във фондация „Неогенезис“ заедно със Светослав Кантарджиев, с когото постигат отлични резултати в битката с рака. За да може и други онкоболни да бъдат информирани.

 

„С огромна радост ви информираме, че според последните изследвания състоянието на Ива Механджийска е стабилно!“, пише в социалната мрежа относно състоянието на Ива.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
невена праматарова
преди 9 месеца
0
Ива Механджийска почина преди две години. Лека й пръст. Имунофанът не я спаси,,,
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени