УНИКАЛНО! Отрова от скорпион лекува рак

4822
29 Януари 2013, 18:25


За пореден път науката доказа, че отровата от животно може не само да навреди на човек, но в определени количества и да бъде полезна. Ракът, който доскоро се смяташе за нелечим, всъщност може да бъде победен с отрова от скорпион, научи HotArena.net.

 

Учени отдавна са доказали, че отровата от кубински син скорпион убива раковите клетки до 97 процента. Успеваемостта е може би най-голямата постигната до момента с лек срещу рак. Най-добри са резултатите при карцином на мозъка, но има данни за успех и срещу рак на белите дробове.

 

Важно изискване за успеваемостта на отровата обаче е болният да не се е подлагал на химиотерапии и да не се е оперирал от рак никога преди това. В противен случай процентът за възможен успех пада на 40.

 

В интернет има много литература относно отровата от син скорпион. Стотици са случаите на напълно излекувани пациенти по цял свят.

 

В България също имаме пример за чудото на отровата. Топ моделът Ива Механджийска успя да пребори коварната болест именно благодарение на този лек. Ива страдаше от карцином на яйчника и дори беше оперирана, преди да пристъпи към лечението с отровата, разказва Светльо Кантарджиев, който заедно с фондация „Неогенезис” помага в борбата срещу рака. Въпреки по-малкия шанс на Механджийска да се пребори с болестта си, днес тя е напълно излекувана.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени