Ваня Червенкова припадна в склада на ВИП Брадър! (ВИЖТЕ КОЕ Я ДОВЕДЕ ДО ШОК)

8099
08 Ноември 2013, 15:00


По-рано днес бизнес дамата Ваня се сгромоляса в склада в Къщата на „ВИП Брадър“. Жената в тежка категория тършуваше за нещо, когато летва падна върху гърба й, видя HotArena.net.

 

Мама Фотка влезе в склада, вероятно за храна. Дървена летва в този момент обаче се стовари върху гърба й, а Червенкова от уплаха се озова на земята.

 

Камерите на Биг Брадър обаче не фокусираха нарочно гранд дамата, за да има материал за дейли епизодите.

 

След проверка във форума на предаването потребителите разнищиха случилото се и се окава, че Ваня е припаднала.

 

Момент след това я показаха, че излиза при другите, не особено разговорлива. След това реши да им сподели за случилото се, със запъхтяно дишане. В крайна сметка Ваня не е усетила болка от падането на предмета, а се е стреснала от звука, когато се е паднал на земята.

 

Когато тя видя, че се готви и скоро ще се яде, скандалджийката на Къщата бързо оправи настроението си, а след това сладко седна да хапва на масата със съквартирантите, като че ли нищо лошо не й се бе случило.




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ema
преди 4 години
0
Това е едно жалко предаване.По-скапани участници, дето само плюскането и клюките ги интересува, не е имало.И що за цирк и манипулации е непрекъснатите атаки срещу Мариян, за предателство и чувство на вина му вменяват.Целенасочени и изкривени атаки срещу него.Бил гей??? Това си е негова работа и не е длъжен да се обяснява.Не бил номинирал простака пламен, предал го, че кой нормален човек ще номинира това лайно.Самовлюбен тъпак.Толкова е жалък отстрани и така си е повярвал горкия.По същата логика никой не номинира и Ваня, а доста хора и треперят и и целуват задника.Голяма лидерка, голямо сърце, а къде е в класацията, никъде я няма.Същото се отнася за големите дружки мира и ирина.Само,че при Мариян явно се цели да го очернят за това, че мисли по свой начин.И за италианския...що за тъпня, че си говори сам на себе си на чужд език??? Защо не задължихте на мира зет и да говори на български.Изобщо не ме интересува, че е американец.В българско шоу е.Или търсехте да дадете повод на налудничевата..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
111
преди 4 години
-1
не е припаднала превзема се падна една летва и тя вече откачи от уплаха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Linko
преди 4 години
0
Izkefi me tova, 4e vidqla da se gotvi i nastorenieto i se podobrilo.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ХотАрена
преди 4 години
0
"В крайна сметка летвата не е усетила болка от падането на предмета..." бихте ли ми разгадали този цитат!? хахаха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени