Виж цялата истина за връзките на Камелия Воче и тормоза над дъщеря й Деси (Разкрития)

5469
11 Октомври 2014, 13:30


Камелия Воче е от онези жени, чиито живот им поднася всякакви неприятности и то точно тогава когато си мислят, че по-щастливи не могат и да бъдат, узна HotArena.net.

 

Камелия Кръстева, както е истинското име на певицата, остава на грижите на баба си едва на 4 годинки. Майка й заминава за Америка и се връща чак когато певицата е станала на 27. Тогава се виждат за втори път. Родителката през годините й е изпращала пари и подаръци.

 

Воче учи естрадно пеене в Националната музикална академия. Тогава среща и първия си съпруг, който работи като барман. Тя ражда от него дъщеричката Деси, когато е на 19. След 9 години съвместен живот те се разделят, тъй като той й изневерява и е пристрастен към хазарта.

 

Тогава тя решава да се фокусира върху кариерата си и успява. Жъне само успехи по конкурси и печели публика. На един от концертите й в НДК се запознава с Маурицио. Той е италианец, който бил по работа в България. Попада на концерта й и след като чува Камелия, я кани да пее в Италия. Тя приема и заминава и така пламва любов между тях.

 

Женят се и няколко години по-късно се раджа синът им Самуил. Животът им върви прекрасно, обитават огромна къща в един от най-скъпите квартали в Рим. Имали градинар, прислужница, чистачка, а гардеробът на Воче е бил пълен с последните колекции на световните марки.

 

Маурисио е бил собственик на книговезна фабрика, а в бизнеса му често помагала и Камелия. Заедно успяли да натрупат добро финансово състояние. Един ден обаче през 2001 г. се оказва фатален и се случва немислимото – Маурисио се опитва да посегне секусално на доведената си дъшеря Деси. Момичето тогава е на 19г. и признава на майка си, пише в. „24 часа“.

 

Воче крие случката от приятелите си в България няколко години от срам. Иска развод незабавно, но делото се проточва цели 6 г. От брака си тя излиза съсипана и в депресия.

 

Съдбата я изненадва и още с връщането си у нас среща на летището гимназиалната си любов – футболиста Божидар Искренов – Гибона. Осъзнават, че все още се харесват и заедно живеят 3 години, по-голямата част от които в Рим. Заради Воче Гибона иска развод от съпругата си Алина.

 

Романсът им обаче приключва бързо, заради изневерите на футболиста, и се разделят. Сега дори не си обелват дума с Камелия.

 

В момента певицата живее с лекар от почти една година.

 

С Евгени Минчев са приятели от дълги години, като той е и бил неин ПР. Той й измисля името „Воче“, което преведено от италиански означава „глас“. Той я популяризира, но паралелно с това зад гърба й й прави антиреклама. Непрекъснато я пришпорва да му плаща, но тя се е завърнала след развода си по италиански и няма финансовата възможност.

 

Това вбесява Лорда и той започва да я злепоставя в пресата, подавайки сигнали, че Воче има връзки с куп мъже.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени