Вижте ОБЕТИТЕ на Мария и Гущеров за сватбата! (+ Къде ще бъде сватбеното пътешествие)

6733
20 Януари 2015, 10:03


Какво си казаха Мария и Гущеров в най-личния ден в живота им? Какво си обещаха младоженците и какво споделиха пред медиите?

 

Сватбата на годината определено предизвика много въпроси и HotArena.net ще се постарае да даде отговор на всеки един.

 

„Аз с теб и ти – с мен. Завинаги!“,

 

гласял обетът на младоженците. Два дни преди сватбата певицата сподели, че един брак трябва да бъде благословен от Бога и истински вярва в тази сила.

 

Фолк певицата не крие, че това е бил един от най-щастливите дни в живота й и се радва, че го е споделила с най-близките си. Мария не вярва в поверията и няма скрупули затова, че кумове са им били бащата на Християн и съпругата му, пише Блясък.

 

„И двамата с Хриси сме много себични.

 

Не допускаме много хора близо до себе си и имаме доверие само на родителите си. затова ги избрахме за кръстници“, обясни певицата.

 

Тя сподели, че едни от най-хубавите й моменти са били прекарани именно с Добромир Гущеров и половинката му Дияна, на които Мария и Хриси пък бяха кумове наскоро.

 

Най-щастливи от новината за сватбата са били майките на младоженците – Йорданка и Анелия. Те се вълнували на моменти дори повече от самите влюбени.

 

Още по-голямо ще бъде вълнението им, когато се появи и

 

внучето.

 

Мария и Гущеров обаче предпочитат да не предизвикват съдбата, като обсъждат това и само оставили Бог да реши кога ще ги зарадва.

 

Колкото до сватбеното пътешествие, не бързат. Те предпочитат топлото време и затова ще осъществят

 

романтичната си екскурзия

 

през пролетта около Европа. Така ще могат да се насладят на безгрижни разходки, хванати за ръка и да мечтаят за най-красивото бъдеще.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 3 години
-1
S REALNIJA SI PRPOFIL ISKAM DA VI KAJA 4E STE ZLOBNI GOBNA
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
stela
преди 3 години
-2
Въпреки скъпите си дрехи, и лукса в който парадира, че живее Марчето евтинията си е вътре в нея и то се видя по изборите и за тази "велика" сватба... Младоженеца изобщо не го коментирам, явно не само е леко пълен ами и е лишен от всякакъв мозък да се жени за това недоразумение. Марчо и тоя път не те огря да се тупнеш в Александър Невски, още при предната си сватба имаше мераци и не стана... Не разбираш ли, че за някой неща не само пари трябват.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Цялата нация е в потрес
преди 3 години
-1
Жалък живот на евтина метреса
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
DBB
преди 3 години
-1
Хотарена, така както ни държите в течение, да очакваме ли скоро и "ЕКСКЛУЗИВНИ разкрития" за първата им брачна нощ? "Мара беше с дизайнерската нощница, с която се разписа в гражданското, понеже следвала поверието... ама по-принцип не била суеверна, нали. Гущеров, пък носеше дизайнерски боксерки "ДолчИ и ГъбанЪ", шити по поръчка, разбира се, такъв номер, принципно няма! Щастливите влюбени се въргаляха в чаршафи от египетски памук 20 минути. После Хрисито обеща на Марчето, че ще внимава да не я смачка, докато спи, а тя на него, че ще го обича, докато има пари, които да харчи!" Айде, стегнете се малко Хотарена! Не може последният един месец, всеки ден да има минимум по 1 статия за тия двамата!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
яна
преди 3 години
-3
отвратителен дебелак а е на около 30 години. като легне върху нея ще и спука силикона
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
христина
преди 3 години
-3
само да внимава как и стиска ръката на отварачката че да не я счупи ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени