ЗЛОВЕЩО! Кои са най-големите грешки на пластичната хирургия!

6297
06 Септември 2012, 14:51


Няма да прочетете в дебелите книги за тези случаи. Няма да разберете за тях и от родните официози. Единици са тези, които биха си позволили да говорят открито за най-големите грешки на пластичната хирургия у нас. А те наистина са ужасяващи и някои от тях имат летален изход, научи HotArena.net!

 

Такъв бе случаят с човек на Мултигруп, който почина след атентат, но не от рани, а заради грешка при пластична операция, писа Всеки ден.

 

Смъртта на Бирса

 

Шефът на строителната фирма „Бирс” Севдалин Стратиев претърпя атентат по време на войната срещу Мултигруп. По чудо Бирса оцеля. Възстанови се бързо и всичко беше наред. Докато не реши да си направи операция при пластичен хирург за изсмукване на мазнини от корема.

 

Процедурата е елементарна като детска игра – дори ваденето на зъб е по-сложно от изсмукването на мазнини. Но нещо се обърква и той почива. Според официалната версия проблемът идвал от това, че е пушач. Други обаче са далеч от случайностите и са убедени, че е бил поръчан. Все пак и до днес се води за голяма грешка на хирургията.

 

Ирен Онтева

 

Месеци наред Ирен Онтева не излизаше от дома си – уж си била счупила крака. Оказва се обаче, че това далеч не е така. Миската всъщност попаднала на хирург касапин, който я обезобразил със силиконови импланти. Едната й гърда се намирала на рамото й!!! Гледката наистина била ужасяваща.

 

Славена Вътова и ДесиСлава

 

Замисляли ли сте се някога защо двете красавици си махнаха силикона? Отговорът е ясен – бил е от гърмящите. Славена Вътова си призна с половин уста, че имплантите й са били на фаталната френска фирма с фалшивия силикон.

 

ДесиСлава и до ден-днешен твърди, че е намалила бюста, защото й натежавал, но според запознати певицата просто е поредната жертва на пластичната хирургия.

 

Стела Йорданова

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!
преди 5 години
0
Нима не знаете, че точно липосукцията е опасна, заради т.н. мастна емболия, която може да се получи.По принцип всяка интервенция крие рискове, дори да ви се струва елементарна!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кика
преди 5 години
0
Докато не видя цицата на Ирен на рамото ,не вярвам!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени