Алекс Раева се превърна в копие на Мария Игнатова

4635
02 Ноември 2014, 11:00


Опасност е надвиснала над приятелството между Алекс Раева и Мария Игнатова. Двете са близки от първия сезон на „Х-фактор”. Тогава обаче водещите блестяха със собствен чар, а в тазгодишното издание на музикалното състезание са направо като близначки, узна HotArena.net.

 

Малко след старта на този сезон на „Х-фактор” Алекс Раева претърпя пълна промяна. Бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд” смени кестенявия цвят с рус. Скъси и дължината на косата си. Крайният резултат едва ли не е бил предварително търсен – Алекс се превърна в пълно копие на екранната си половинка Мария, пише в. „Уикенд“.

 

Дали е хрумка на стилистите на формата или е идеен замисъл на Раева, не е ясно. Факт е обаче, че във всеки епизод на „Х-фактор” тя е с прическа и тоалет, подобни на тези на Игнатова. Алекс е усвоила и поведението на колежката си пред камера. Прави даже същите смешни физиономии като нея, коментират зрители.

 

Самата Алекс винаги е споделяла, че се старае да попие тънкостите на водене на предаване от по-опитната Мария. Певицата непрекъснато се допитвала до нея и се стараела да изпълнява точно съветите й. Усилията й дават резултат. С времето Алекс действително доби умения и самочувствие да води „Х-фактор” заедно с Игнатова.

 

В стремежа си да достигне по професионализъм и визия Мария, Раева е перманентно на диета. Певицата смята, че е склонна към напълняване и затова стриктно следи менюто си и спортува през ден. Старанието й е провокирано не само от желанието й да поддържа форма, а и от желанието й да изглежда също толкова слаба и стройна като колежката си Игнатова. Алекс не искала да й отстъпва по нищо, когато застане до нея на сцената на „Х-фактор”. 

 

„Правя много упражнения и известни лишения. Това, което Мария не прави толкова много. Тя е щастливката с перфектното тяло в нашата двойка”, признавала е Алекс.

 

Желанието на певицата да изглежда досущ като Мария не е провокирано от завист, а от амбиция, коментират в телевизионните среди. Раева била абсолютен работохолик и перфекционист. Колежката й Игнатова със сигурност е запозната с тези качества на дружката си. Затова и не й се сърдела, че изкопира както визията й, така и поведението й пред камера. Двете продължават да са първи приятелки. Неразделни са и на работа, и в свободното си време.

 

Алекс и Мария не крият топлите си чувства и при първа възможност се обясняват в безрезервна обич една към друга. Игнатова неведнъж е казала, че приема колежката си като част от себе си. Раева никога не пропуска да й върне жеста: „В гмуркането наричаме човека, който ти е партньор „buddy”! В превод – добър приятел.

 

Но в дайвинга това има по-силен смисъл, защото от този човек ти зависи живота, на него разчиташ в критични моменти и му се доверяваш безрезервно. Затова смело мога да нарека Мария свое „buddy” на сцената и не само на нея”.

 

Предвид пълната промяна, която претърпя Алекс в този сезон на шоуто, в тв средите вече гледат скептично на крепката й дружба с Мария. Не било изключено в някой момент Игнатова да спре да приема като комплимент старанието на колежката си да прилича на нея. Това е най-вероятният сценарий на развоя на отношенията им, ако във връзката им ученикът надмине учителят, коментират завистници на двете приятелки.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени