Алисия се закани: Край с мъжете, ще ставам кариеристка!

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-se-zakani-krai-s-majete-shte-stavam-karieristka HotArena.net
Алисия се закани: Край с мъжете, ще ставам кариеристка!
Алисия е загърбила личния си живот, за да се порадва на професионалните си успехи. Изпълнителката взела решението, след като с години пропускала звездните си мигове в името на любовта и желанието да бъде все отдайна майка на сина си  от футболиста Валери Божинов, научи HotArena.

„В начал ото съм пренебрегвала кариерата си. Преди да родя бях съвсем нова изпълнителка, беше ми по-трудно, после, когато застанах по-стабилно на сцената, забременях и се  оттеглих”, споделя Алисия. До преди да се раздели с бащата на сина си, певицата дълго  отлагала убедителното си завръщане на музикалната сцена. По онова време се била  отдала на грижите за детето си, а и заради работата на Валери Божинов-старши, трябвало да пътува много. „И правех по-малко проекти, по-малко участия имах. След това бях пак в една връзка, в която също ми се налагаше много да пътувам и също ощетявах доста кариерата си”, признава Алисия, визирайки любовта си с Ники Михайлов.

От 2 години насам звездата е в пълна бойна готовност и умело брани позициите си в бранша, представяйки хит след хит.  Откровено споделя, че се чувства стабилно стъпила на сцената, защото  отделя много повече време за работата си. „Личният ми жив от е на зададен план. Просто реших да си дам това нещо на себе си. Да си взема своето”, осича тя.

Откакто се раздели с Ники Михайлов, с когото връзката им бе публична, Алисия е решила, че вече няма да говори за любовите си. Все пак подчертава, че се чувства щастлива и в личен план: „Това, което е трябвало да направя – най-важното в жив ота, съм го направила. Станала съм майка.  Оттам нататък имам прекрасна кариера, доволна съм”.

След края на връзката си с Бирмата, Алисия преценила, че подобен тип бурни любови я дърпат назад. Вместо да мисли за песни, хабяла излишни емоции и нерви. Отчитам го като грешка, ще си гледам само кариерата, и без това конкуренцията в сектора е голяма”, казва изпълнителката, която вече е на 35 години, пише \"Уикенд\".
 

7 Коментара

.......

преди 6 години

Едно смислено и вярно нещо да напишете!

Коментирай

Боби

преди 6 години

И не пропуснахте да натъртите - певицата. която вече е на 35 години. Сякаш е на 100. А ти на колко години си, авторке?

Коментирай

Aj

преди 6 години

Asq e Na 34g.

Коментирай

En

преди 6 години

И какво ни интересува тая пача?

Коментирай

Рири

преди 6 години

Абе моля ви се ..Какви мъже е имала тая...Божинов,Михайлов и Бирмата....Защо не е хванала някой нейн набор или няколко години по-голям??? От

Коментирай

Рири

преди 6 години

Защото на тая пача мислеща само за пари няма кой да и се върже друг нормален мъж.Само пикльовци с по 10 години по-малки от нея...

Коментирай

лапай микрофоня

преди 6 години

друг няма да й се върже на акъла на леля асинка, само дяца, ама и тях не успява да манипулира достатъчно

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.