loading...
loading...

Анелия АУТ от Пайнер?

2473
09 Октомври 2012, 13:30


Фолк певицата Анелия обмисляла да напусне музикалната компания „Пайнер“ дочу HotArena.net. Според последните клюки певицата подготвяла тайни проекти заедно с Миро, Крум и Дамян Попов.


Изпълнителката възнамерявала да скъса с поп фолка и да гради кариера в областта на поп музиката, без да й се налага да спазва ограниченията, налагани от „Пайнер“. Единственото, което спирало Анелия да се заеме с реализирането на новите си амбиции е договорът й с музикалната компания.


Заради неизгодните финансови клаузи в споразумението, изпълнителката решила да вземе кариерата си в свои ръце. А не да плаща солени проценти на продуцентите си.


Веднага след изтичането на договора й с музикалния гигант, Анелия планирала да поеме нов курс в кариерата си. Певицата била уверена, че е достатъчно популярна и нямало нужда да разчита на продуцентите си, за да се реализира успешно оттук нататък, пишат от „ШОУ“.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени