Анелия и Андреа: Опитаха се с интрига да ни скарат (Виж каква е рецептата за истинско приятелство между конкуренти)

3908
06 Януари 2015, 12:00


Приятелството между фолк певиците Анелия и Андреа е едно от малкото в жанра, което е цяло и до днес! Двете красавици споделят как са го запазили, въпреки интригите, в които другите им колеги са опитали да ги вплетат, узна HotArena.net.

 

Разковничето за вярна дружба се крие в това – да си наясно колко е тънка границата между приятелство и предателство. Двете фолк фурии определено знаят как да не я прекрачват.

 

„Наистина сме много близки и това не е поза за пред хората. Постигнахме го с доверие една към друга, защото неведнъж сме си доказвали, че можем да си вярваме напълно“, разкриват хубавиците.

 

Те си споделят както лични теми, така и идеи за бъдещите им проекти.

 

„Фактът, че нито една от нас не си е позволила да коментира на публични места какво й е споделила другата или пък да злоупотреби по някакъв начин с това, което знае, е достатъчно силент аргумент за истинското ни приятелство“, твърди Андреа.

 

Блондинката често се обръщала за любовен съвет към Анелия. Търси я, за да я подкрепи или просто да си поговорят. Знае, че в такива ситуации другата е идеалният събеседник.

 

„Вие знаете, че аз не коментирам личния си живот никъде. Не обичам да го правя, защото не смятам, че трябва да ангажирам хората с тези неща. В крайна сметка нашата работа е на сцената. В личното си пространство обаче всеки има нужда от приятели, на които знае, че може да разчита.

 

Харесвам точните отношения. Точно такива са и нашите с Андреа и може би поради тази причина сме близки“, разкрива Анелия пред сп. „Блясък“.

 

Двете фолк певици таят взаимна неприазън към интригите в шоубизнеса. „Когато самият ти не участваш във фалша, просто не им даваш шанс да те направят част от него. Както са казали хората: „Да бе мирно седяло, не би чудо видяло“.

 

През годините е имало кандидати, които са опитали да убедят едната, че другата  говори зад гърба не особено ласкаво.

 

„Точно в тези моменти обаче на преден план винаги е било доверието, което сме изградили помежду си, и съмнението никога не е вземало превес“, категорични са Анелия и Андреа.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
преди 3 години
0
PROSTI PUTKI
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени