Ани Салич и Бранко отдавна разделени! Само заради децата не се развеждат

2379
04 Ноември 2014, 13:00


Ани и Бранко Салич вече са семейство само на документи, узна HotArena.net. Новинарката споделила, че няма никакви чувства към някогашния си любим, но все още дели един покрив с него и не се развеждат заради децата им – Хана и Лазар.

 

През последните няколко години медиите на няколко пъти разделяха и събираха Ани и Бранко, но водещата от Нова телевизия е категорична, че досега никога и по никакъв повод не се е разделяла със сръбския си съпруг, напук на отливите в отношенията им, пише в. „Всеки ден“.

 

Това се дължало на факта, че не искала да разваля привидно щастливото си семейство заради дребни кавги. Вярвайки в патриархата, Салич правела всичко по силите си, за да запази стабилни отношенията вкъщи. Съпружеската любов в дома на журналистката обаче очевидно се е изпарила, тъй като самата тя не се притеснява да споделя, че в момента нито се чувства влюбена, нито пък обича Бранко.

 

„Станах на 45 години и сега осъзнавам, че все още не съм срещнала и изпитала истинската любов. На младини човек си мисля, че всяко увлечение е любов, но с годините помъдрях и в момента искам съвсем различни неща“, философства върху най-великото чувството трансфериралата се от Би Ти Ви водеща.

 

Най-големият показател за разрухата в отношенията на семейство Салич е фактът, че двойката спи отделно. От няколко месеца насам Ани и Бранко не делят една спалня, а всеки полага морно тяло, където намери за удобно.

 

Изморен от работа, сърбинът често заспивал на канапето в хола и въобще не се и премествал към спалнята. Когато семейството пък посещава вилата си в Рударци, дори не споделяли една стая.

 

Най-близките приятели на Ани знаят, че тя би предприела развод едва когато децата й отраснат и са готови да приемат новината като зрели хора.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени