Ани Салич в ЖЕСТОКА депресия заради 500 000 лв.! (Вижте финансовата афера)

2966
15 Май 2016, 15:00


Ани Салич се прецака жестоко заради едната гордост. Телевизионерката до ден днешен не може да си прости, че е загубила 500 бона от високомерие, научи HotArena.


Това се случило през 2013 година, когато Салич реши да напусне бТВ, недоволна от факта, че от медията не й дават собствено предаване, каквото е желанието й. Босовете се опитват да я задържат с оферта за 500 хиляди лева, но гордата Ани решава да послуша емоциите си, не разума. 

 
Отказах парите, защото тогава бях на друга вълна. Не се чувствах добре в своята кожа. След прекрасния проект „Великолепната шесторка" исках да продължа да се развивам. Настоявах за възможността да получа своя предаване. Четенето на новини вече не ми беше толкова интересно. Обещаха да ме издигнат на следващото ниво", разказваше навремето с охота опитната телевизионерка. 


Тогава тя бе убедена, че е направила избор, който ще направи по-добро бъдещето й. Днес отчита, че е направила груба грешка. Салич признава, че се е подвела и е позволила емоциите да вземат превес над разума.


Тя прибързано вярва на новите си работодатели от Нова телевизия, че ще й направят предаване за чудо и приказ. Някакъв формат наистина тръгва в неделя, но много бързо е свален заради нисък рейтинг.


В крайна сметка я връщат да води новини, въпреки, че тя точно от това е бягала. Водещата вдига олелия до Бога, че иска да е водеща или поне на продуцент на публицистично предаване. Никой не й обръща подобаващо внимание и Ани пада жертва на тежка депресия.


Нежеланието й да води новини се усеща дори и от обикновените зрители, които виждат, че нещо с любимката им не е както трябва, предават от Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
5858/
преди 2 години
-4
За каква депресия говори тоя тюлен нали се вижда ,че нищо не става от нея .Пълна некадърница.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени