Азис ПОЛУДЯ по Велизар, направи го милионер! (Всички пари на певеца в ръцете на гаджето му, русенецът го бие)

6251
20 Април 2015, 10:13


Сляпата неделя така яко е налегнала Азис, че ромският славей не само е сляп, но и си е изгубил ума по гаджето си.

 

Както знаете, фолк певецът има сериозна 3-годишна връзка с русенеца Велизар, на когото е поверил не само сърцето си, но и парите си, узна HotArena.

Оказва се, че Азис е оставил в ръцете на Велизар всичките си спестявания, като го е направил финансов директор и импресарио.

 

Съответно – Велизар напълнил и своята банкова сметка, а наскоро се обзавел с чисто нов Мерцедес и луксозен апартамент в столицата.

 

„От охрана на Азис Велизар се домогна до негов финансов директор и импресарио. Всеки припечелен лев от звездата преминава през ръцете му, а по този начин Велизар прибира сериозни комисиони“, коментират запознати.

 

Изпълнителят на „Сен Тропе“ толкова бил обсебен от любовника си, че му позволявал да го върти на малкия си пръст, пише „Всеки ден“. Още в началото на връзката им мъжагата яката напердашил певеца, с което заявил категорично кой е шефът в отношенията им.

 

Макар тогава да изгонил Велизар от къщата си, само след две седмици Азис клекнал, като му се примолил да се върне. „Мразя те-обичам те“ – често обичал да повтаря на гаджето си чалга идолът и след това чинно му се подчинявал.

 

Близки до фолкаджията направо не могат да го познаят. „Азис винаги е бил страхотен инат и винаги е тъпчел половинките си за най-дребното нещо. Така беше и с Богдан Асенов, и с Ники Китаеца. Не може да го познаем, откакто е с Велизар – става мек като памук и започва да го гали с перо. Очевидно много се обичат“, коментират от обкръжението на костинбродския славей.

 

За разлика от бившите си изгори, настоящата му дори се ползвала с привилегиите да излиза по заведенията без него, а също така да споделя компанията на личните му приятели Валери Божинов и Петко Димитров.

 

Грубоватият стил на поведение на Велизар особено допадал на Азис. „С предишните си гаджета той винаги е бил доминиращият, но явно му омръзна да бъде водещ във връзките си и се предаде на силните ръце на Вели“, обсъждат клюкари. Нещо повече – тайното Азисово гадже си издействал не само да го води за носа, но и да му разпределя парите.

 

Виновник за запознанството му с фолкаджията бил Ванко 1. Срещнал ги преди време с идеята русенецът да бъде охрана на Васко, а впоследствие се издигнал до негов любовник, коментират запознати. Русенецът обаче редовно изневерявал на певеца с жени и дори според мълвата имал тайна квартира, която си поделял с Ванко 1, в която гастролирали разни мадами.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
azz
преди 3 години
0
Че след като беше в затвора, Ванко не мина ли вече на мъжко. Чудесна хомо дружинка са си сформирали. А тоя на Васко си пада и по загорели лелки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени