Баджанакът на Дългия е девствен! (Защо Слави уволни Митев)

2501
04 Февруари 2016, 12:00


Според близки на уволнения сценарист Светльо Митев, от „Шоуто на Слави“ той никога не е бил интимен с балерината Мартина, научи HotArena.

„Не сме баджанаци със Слави, това сериозно. Но иначе да, вече не съм в шоуто. За 40 години не научих нищо. Цялата борба, любов, омраза и надежди – всичко отлетя.“

Така Светльо Митев обяснява уволнението си. Според започнати фактът, че Светльо е уволнен не се дължи на връзка с Мартина, а основно на конфликт в работата, тъй като сценаристът станал неуправляем с големите си простотии.

„Арогантното му поведение, липсата на идеи и детинските му избухвания пречеха на всички. Няколко пъти Слави му прави забележка, но като че ли Светльо се чувстваше недосегаем. Е, накрая и неговият край дойде“, споделят от екипа на шоуто. Според тях върхът на наглостта на Митев бил, когато сам се предложил за жури в първия от конкурсите, които тепърва започва в шоуто, пише „България Днес".

„Кой бе, Светльо писал във Фейсбук, че бил баджанак със Слави? Стига бе, съмнявам се, че този тип изобщо е спал с жена, та той е девствен“, избухна в смях колега на сценариста, когато разбрал, че Митков написал на страницата си: „Да уволниш баджанак е равносилно на това да се разведеш с майка си“. Истината е, че почти никой от екипа не познава и една приятелка на Светльо.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени