Баровец! Щерката на Любо Нейков в забавачка за 10 бона

1531
04 Август 2016, 15:40


Единственото и дълго чакано отроче на комика Любо Нейков- Анна, ходи на детска градина не къде да е, а в частния френски лицей „Виктор Юго, научи HotArena.

Там от най-ранна детска възраст 5-годишното хлапе попивало знания на български и френски заедно с наследниците на родния и чуждестранен бизнес елит, както и на дипломати и политици, пише "Уикенд". 

Наследницата на бащата на „Комиците” се роди през февруари 2011 г., но въпреки това малцина от колегите му са я виждали. Малката Ани е най-голямата радост и гордост на Нейков и той не пропуска момент да го подчертае. Макар да имала всичко, тя не била разглезена, а много възпитано и любезно дете, разкриват актьори. Нейкови избрали престижното учебно заведение въпреки доста солените такси, които се плащали за обучението.

Детската градина на Анна струвала цели 9400 лв., без да се броят допълнителни разходи за свободно избираеми предмети, екскурзии и забавления. С тях сумата надхвърляла 10 бона месечно. Наследничката на мастития продуцент учела във френската детска градина още от 3-годишна възраст, а системата на обучение била по френската образователна система. Преподавали й само подбрани чуждестранни учители. Във френския лицей, но в трети клас ще бъде наесен ученичка и 9-годишната Мари-София на Ники Кънчев. 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Da
Преди 1 година
0
Mql
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени