Биг Брадърска война! Цецо води дело срещу Ирена за 10 бона! (Ромката взе, че избяга с мъжа си в Лондон)

2415
21 Септември 2015, 13:04


Цветелин от „Биг Брадър“ 2015 е повел дело за 10 000 лв. срещу бившата си съквартирантка Ирена, обвинявайки я, че го е наклеветила и обидила, узна HotArena.

 

В момента не искам да я виждам и чувам. С нея ще си говори само адвокатката ми. Не може една жена да го играе светица и в същия момент да дава определения кой какъв е без да го познава. Бих се срамувал, ако знам миналото си, а обвинявам някого, че няма бизнес или се прави на успял“, категоричен е реалити героят.

 

Ромката е уронила имиджа и на съдружника на Цецо – Иван, с хапливите си и необмислени думи. Двамата ще пледират за по 10 бона на човек.

 

Ирена нарече съквартиранта си „продавач на дюнери“, който само се прави на бизнесмен.

 

Била съм стриптийьорка и не се срамувам от това, ама не съм се правила на перла в короната като него“, изрепчи се Ирена, цитира „България Днес“.

 

Според обвиненията й Цветан нямал бизнес със строителство, а само заведение за бързо хранене на морето, което не го прeвръща автоматично в успял предприемач.

 

Познавам такива хора. Въпреки че разправя колко е близък с различни богаташи, не ми се вярва изобщо да е бил в тяхното обкръжание, само си измисля“, продължи да хапе дамата от ромски произход.

 

След шоуто Ирена избяга с мъжа си в Лондон, но бизнесмена е категоричен, че и там ще я открие и съдът няма да й се размине, независимо от намеренията й да се спотайва надалеч.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Елена
преди 2 години
0
Питам се,тоя ако почнат да го съдят всички които злепостави и обиди,дали ще му стигнат парите от дюнерите .... Нещастен измекяр...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени