Бивш продуцент и диджей оглави нова партия!

571
01 Декември 2013, 12:00


Георги Георгиев е човек от народа. Председателят на Българско национално обединение даде първата си пресконференция сам, като по този начин символично отвори врата към партията за всеки, който иска да се присъедини към нея.

 

Георгиев е всестранно развит, занимавал се е с много и различни неща – бил е диджей, има опит в социалните дейности, продуцентството и актьорството.

 

Какво може да накара един млад човек да погледне към политиката?

 

„Писна ми“, гневи се председателят на БНО, който с партията си има амбицията да сложи край на ограбването на българския дух, ценности и достойнство през последните двайсет години. Другата основна цел на Обединението е промяна на Конституцията, на Изборния кодекс, изобщо – на статуквото, към по-добро.

 

Георги Георгиев няма амбицията да влиза в Парламента, нито да се изживява като водач на народа. Той осъзнава, че има добри организационни умения и затова останалите близо 2500 членове на партията са избрали именно него за председател.

 

БНО обаче ще залага най-вече на специалисти, на експерти в своята област, които да бъдат обединени от една идея – справедливост за всеки и политика, насочена изцяло към народа и неговите интереси. Георгиев подчертава, че партията им не е националистическа, а народна и държи изцяло на българските традиции, дух, култура и семейство. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
brrrr
преди 4 години
0
mahaite go toq gay
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени