Бившата любовница на Жоро Шопа с ходила гигант! (Всичко й е 6 точки, но тези плавници... Виж ги ТУК)

4165
08 Август 2015, 16:48


Мисис България Свят 2007 Екатерина Дунева е изкушение за всеки втори мъж, стига да не обръща внимание на ходилата й. А те са дълги като плавници, видя HotArena!

 

На една от снимките на блондинката тя е гушнала своя домашен любимец, поседнала на земята.

 

Миската е спортно облечена и то как... Къси панталонки, потник – дотук отличен 6. Но марковите й маратонки правят ходилата й да изглеждат доста дълги, което не е пропорционално на нейното й телосложение.

 

Допускаме възможността това да е зрителна измама, дължаща се на модела на спортната обувка. Но допускаме и обратното – наистина да е с дълги плавници, които налагат носенето на мъжки номера чепици.


Напомняме ви, че в началото на годината Катя беше все по-често е улавяна в компанията на Жоро Шопа и дори шофира бронирания му джип „Мерцедес” G класа или пък вишневото му „Бентли”, за да бръмчи из столицата.

 

Рано или късно всичко се разбира и похотливите й не особено морални действия стигнали до ушите мъжа на Дунева – автомобилния шампион Румен.

 

Говори се, че към днешна дата са преустановили отношенията си, и тя се е върнала при съпруга си, за да не травмират 7-годишния им син.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени