Бившата министърка Масларова опърпана, с измъчена физиономия и едва ходи!

3155
02 Януари 2017, 10:03


 

 

Бившата социална министърка Емилия Масларова, изглежда има сериозни проблеми. Преди дни тя е засечена в неглижиран вид на столичен булевард и едва ходеше, научи HotArena.

 

Лишена от скъпата си фризура, бляскавите златни бижута и елегантните си тоалети, Емилия Масларова втрещила минувачи. Бившата социална министърка носела раздърпано палто, стар панталон и криви боти, като едва се придвижвала.

 

Екс управничката, която е и снаха на бившето комунистическо величие Иван Масларов, живее в  луксозна резиденция в Бояна, но никак не се радва на благополучието си. Според някои слухове, Масларова вероятно отново е болна, или е в депресия заради протестираната й присъда.

 

Тя бе обвинена, заедно с още няколко свои колеги, че са присвоили 11 милиона лева от сумите за ремонт, отпуснати за Центъра за комплексно социално обслужване в Стара Загора.

Според съда има фактически пропуски в обвинителния акт, заради които тя е оправдана. Прокуратурата обаче счете за „учудващ” крайния извод за липса на престъпление, при положение, че за ремонт на стойност 7 766 601,21 , подсъдимите са отпуснали 18 805 006,76 лева.

По всяка вероятност именно протестирането на оправдателната й присъда, е причината за депресията на Масларова. А не слуховете, че е болна, макар преди време тя да заяви, че има рак, заради който отнесе критики, че оказва „емоционален рекет” върху обществото.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени