Бившата на Деян Донков хвана мъжа си на калъп (Всичко за скандала ТУК)

2676
28 Юни 2016, 15:00


Актьорът Христо Петков, нашумял с ролята си на психопата Рони от култовата кримка „Под прикритие“, бе изгонен от жена си преди броени дни. Анастасия Ингилизова, от която той има 2-годишен син, го е заварила на калъп с друга и директно му е показала вратата, научи HotArena. 

Само допреди няколко седмици се говореше, че Анастасия и Христо ще бъдат кумове на бъдещата сватба на Деян Донков с Радина Кърджилова. Самата Ингилизова има 11-годишен син от Донков, а след раздялата им се залюби с Петков и роди и от него. Сега бъдещите младоженци май ще трябва да търсят други кумове.

Истината за скъсването на Христо и Ася лъсна миналия четвъртък, точно когато Радина роди. Двамата се появиха на режисьорския дебют на Донков и седнаха разделени. Христо бе на един от последните редове в най-крайния сектор на залата, а бившата жена на Донков – на централно място до бащата на Радина – художника Христо Кърджилов. Двойката актьори не се събра по време на антракта, както всички очакваха.

След края на представлението тя се заприказва със свои познати. Христо й се обади, тя се обърна към него, размениха 2-3 думи и отново се върна към разговора с приятелките си, като му обърна гръб. Петков я почака няколко минути, след това махна ядосано с ръка и си тръгна. Дни по-късно Христо бе забелязан от репортер на „Всеки ден“ да се целува пред сградата на президентството със същата руса дама, която му правеше компания на представлението. Очевидно актьорът не е останал от два стола на земята, а вече официално движи в компанията на своята нова тръпка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени