Богомил Грозев се наду като пуяк! Мисли се за известен, пъчи мускули по заведения

2843
10 Юли 2015, 14:01


На тв водещия Богомил Грозев славата хич не му понася, узна HotArena! Негови приятели вече се срамуват да излизат заедно по заведенията, защото навсякъде доскоро веселото момче се правело на интересно.

 

Където и да се появи на публично място, той вдигал скандали, пъчел се, че е известно лице, парадирал с това. Най-често го отнасят сервитьори по заведенията, които все намира за какво да хули и да им се сопва със „Знаеш ли кой съм аз?!“, разказват близки познати на четящия новините в сутрешния блок на Нова тв, пише „Всеки ден“.

 

Дори и към приятели от години, не само към „обслужващия персонал“, Богомил се държал доста високомерно. Непрекъснато изтъквал, че всички го познават. Разказвал с навирен нос как го спирали хора по улиците да му се възхищават и да го хвалят.

 

А където влезел – в магазин, в кафене, в ресторант, по думите му, всички него гледали. Точно заради тези му хвалби, когато бил някъде с компания, страшно се изнервял, ако персоналът не демонстрира, че го познава, и не му обръща специално внимание.

 

„Разкарва сервитьори по няколко пъти за глупости, все от нещо е недоволен. Критикува обслужването, храната, всичко. И то на висок глас, та да го чуят всички, и оглеждайки се високомерно наоколо, та да види дали са го забелязали. Пак гръмогласно разказвал на компанията около масата „колко е велик и незаменим“ в работата“, споделят очевидци на резилите му.

 

Нещо му стана на Боги. Не беше такъв. Скоро се видяхме да пием по кафе и да си полафим и едва го издържах. То хвалби, то фасони! Вече не само аз, и други наши общи приятели се оказа, че го избягваме“, сподели пред „Всеки ден“ млада жена, която от години се познава с Богомил и неведнъж са купонясвали заедно.

 

Според колеги на Грозев в Нова тв новият му надут образ обаче бил не заради постижение, а точно обратното. Богомил избивал комплекси по този начин. Репортерът от Би Ти Ви отишъл в Нова с идеята, че става голям водещ. След като мина през късните новини – и никога през централните, сега Богомил е заврян в сутрешния блок да чете 2-3 пъти на предаване по за няколко минути информацията.

 

И то не всяка седмица, тъй като се редуват с Невена Василева. Точно това изхвърляне на практика от по-важните емисии буквално го влудявало. Но на близки и познати представял нещата, че го поканили като водещ на новините в сутрешния блок, за да ги направи интересни, защото другите не се справяли.

 

Богомил непрестанно изтъквал и друг факт от личния си живот – че е зет на актьора Антон Радичев. От няколко години той е женен за дъщеря му.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени