Божидар Димитров : Златка изобщо не е толкова тъпа!

1752
04 Февруари 2013, 15:00


Уважаваният историк професор Божидар Димитров категорично заяви, че плеймейтката Златка Димитрова въобще не е толкова глупава, колкото се опитват, да я изкарат, дочу HotArena.net. Професорът е категоричен, че красавицата всъщност е доста умна и се надява скоро да го докаже.


Двамата ще играят рамо до рамо в новия сезон на „Стани Богат“. Историкът и моделката ще играят за благотворителна кауза за деца лишени от родителска грижа.


Средствата от играта ще бъдат събрани за млади спортни таланти, останали сираци. А родните звезди, ще доказват колко точно знаят пред цяла България.


Тя изобщо не е толкова тъпа, колкото е опитаха да я изкарат”, казва историкът и допълва, че двамата не са роднини, въпреки съвпадението на имената. Независимо, че е скарана с географията, моделката демонстрирала забележителни познания в други области на науката. И ще блесне в ефир именно с тях.


Въпреки че са на коренно различни позиции в живота професора и моделката веднага открили общи неща помежду си. И двамата имат особен сантимент към морето, тъй като Злати е от Бургас , а Димитров от Созопол.


Освен това моделката дори визуално приличала на племенницата му. Което било още една предпоставка за успешното им сътрудничество в предаването, пишат от  "Всеки ден".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ани
преди 5 години
-2
Не е толкова тъпа!Повече е тъпа?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени