БОМБА! Камелия най-после разкри схемите на Пайнера (За Преслава: Или се прави на жертва, или е глупава)

4958
01 Април 2015, 18:10


Увъртанията около отговорите на въпроса – каква е истинската причина Камелия да напусне „Пайнер“ приключиха. Певицата сложи край на мълчанието и най-накрая разкри какво точно се е случило, видя HotArena!

 

Схемата в империята на Митко Димитров била следната - според думите на блондинката във фирмата вече продуцент нямало. Със съвсем малки изключения, изпълнителят поема почти всички разходи по проектите си. Плаща си дори кога и колко пъти да му въртят дадена песен в ефира на ТВ „Планета“ и т.н.

 

„Не виждам смисъл да имаш продуцент, който ти държи правата на песните, а ти да си плащаш всичко и утре да нямаш нищо. Поради този начин на работа, аз се отказах“, споделя Камелия пред „Шоу“.

 

Запитана дали ще може да се справи сама, русокоската споделя, че няма да води война срещу монопола „Пайнер“, тъй като тя ще бъде победената.

 

За нея бъдещето е в интернет и смята, че ако там пуска новите си песни, които хората считат за хубави, никой няма да й попречи да бъде забравена. От музикалната компания са спрели излъчването на нейните парчета, изтрили са й цялото творчество и в официалния им канал в YouTube.

 

Още преди 4 години е искала да се махне, но не са я пуснали, заради договор. В момента Камелия изпълнява своя репертоар по заведенията, тъй като не е отстъпила на Митко Димитров правата за изпълнителство.

 

Дори все още му се отчита, тъй като имала поети ангажименти чрез фирмата му за година напред.

 

Изказването на Преслава в „Папараци“, че едва ли не Камелия търсила с коя своя колежка да се заяжда, за да си направи ПР, блондинката коментира така: „Сигурно й се иска да е така или може би е най-добре да се изкара жертва. В България е много удобно да се изкараш жертва, много върви. Хората не обичат свободноизразяващите се. Преслава или иска да се изкара жертва, или е глупава.

 

Доколкото я познавам, никак не е глупава, напротив – много е интелигентно момичето“, отсече Ками.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ха
преди 3 години
0
като я знам Преслава какви приятелки има,по -скоро е много много тъпа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени