Брендо си смени името на Мартин! Вижте къде живее

4336
07 Март 2015, 12:46


Осъденият Евелин Банев - Брендо живее като цар в испанския курорт Марбея, представяйки се с чуждо име и самоличност, разбра HotArena!

 

Мафиотът се шири в ултралукс на брега на Средиземно море. Обитава имение за чудо и приказ, представяйки се за мъж на име Мартин.

 

Кой ще очаква обаче, че Брендо ще се натъкне на една от бившите си любовници точно на това място?! Младата девойка онемяла, когато засякла в испанския курорт старата си тръпка.

 

Момичето било там на почивка със своя приятелка и докато се разхождали по брега на морето, ближейки сладолед, срещу тях приближавал самият Евелин, пише „Всеки ден“.

 

Мацката му се хвърлила на врата и започнала да го разпитва: „Как си, Евелине?", Защо не се обаждаш, тук ли живееш?". Топ мафиотът обаче я вкаменил с отговора си. „Нещо бъркаш. Не съм Евелин. Казвам се Мартин".

 

Брендо продължил да играе перфектно новата си роля, без грам да се трогва от интереса й.

 

„Били сме интимни толкова пъти, няма как да сбъркам. Това е той - Брендо", разказва момичето. Евелин обаче се държал галантно и поканил нея и приятелката й на вечеря в един от най-тузарските ресторанти и яли и пили до полунощ. Там си говорили на всякакви теми, но и алкохолът не развързал езика на кокаиновия крал.

 

Двете красавици успели да зърнат и разгледат луксозния дворец на боса, което било едно от най-бляскавите в курорта.

 

Евелин Банев изчезна от страната преди няколко месеца и така и никой не разбра къде точно е отишъл, макар че Брендо е с мярка „подписка" и забрана да напуска България, които му наложи Софийският апелативен съд през лятото на 2014 г.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени