Чалгаджийки пяха пред рехава зала в Арена Армеец

10523
02 Декември 2015, 09:13


Неслучайно тази година концертът на телевизия "Планета" не се излъчи на живо по медията... и по-добре! 

Чалга дивите на "Пайнер" бяха принудени да пеят пред рехава зала, гаф който вероятно ще бъде скалъпен и монтиран умело за пред зрителите.


Фолк певици пяха най-вехтите си хитове, отегчавайки насъбралите се с позабравени балади и тук-там някое ново парче за колорит.


Проблеми с апаратурата също имаше, тъй като микрофонът на Ивана се развалил по време на изпълнението й, създавайки неприятен шум и микрофония за присъстващите в продължение на минута. 

Липсата на Андреа и Камелия пък осезаемо се забеляза, а новите попълнения на фирмата трио "Сопрано", Устата и Джулия бяха нагло пробутани с още по-приспивни песни. 

Относно сцената също може да се изисква доста... Само един екран, около който са окичени плакати на спонсорите, досущ като в някое читалище. Никаква креативност и може би най-слабата сцена, на която са пяли изпълнителките.  

Мерките за сигурност по време на концерта също били под всякаква критика, тъй като полицаите не проверявали чантите на нито един от влизащите, въпреки наличието на толкова много униформени. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
теодора прокопова
преди 2 години
-18
Не е верно залата беше пълна и Коцето е най велик.Той е самата планета , никой друг не е толкова добър Коце обичам тее
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
punisher
преди 2 години
-6
a pravish li mu svirki ma tedo na koceto kato e tolkova dobyr dava li ti koka tova mom4e dokato mu duhasg ma
tedko
преди 2 години
-1
ох ма коцето бил най велик като е най велик пълни ли ти бузите като хамстер с юна;ко мляко ааа като ти гледам смачканото лице като ударено от тухла четврока незнам какво да ти кажа само за гавра си
Тцт0
преди 2 години
-12
Абсолютни глупости пишете! Залата беше пълна! Голяма част от хората бяха и през сцената. Сцената, светлините и т.н бяха на високо ниво. Изключително добър концерт. Никой не се и сети, че съществуват "певици" като Андреа и Камелия, които сте споменали в станшята си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
W
преди 2 години
0
Статията за "събирането" на оня миндил с Валери наистина я няма !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
azzz
преди 2 години
-3
Ох, Ше Омра! Къде ви е статията, че николинка и Валери се събират? Изтрихте я, защото ви казаха, че говорите глупости и ще се обосновавате в съда за думите си?! Голям смях уважаеми зрители и мила николинке!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Зори
преди 2 години
-11
Тук е статията,не са я изтрили...и се пише Умра,а не Омра...нищо лично,просто правопис.
azz
преди 2 години
-2
Не случайно е написано с главна буква,както и Ше :) Не случайно, просто хумор!
vv
преди 2 години
-13
Ето пак друга обсебена от Николета въшка изпълзя от другите статии за нея и реши да ни навести. И милото, заблудено, объркало се и кликнало по погрешка на друга статия и сега търси Николета отчаяно като бебе-кърмаче загубило цицката на мама. Събуди се и бърза да седне да научи има ли новости от интересният за него неин живот. Отивай да киснеш по някой от профилите й и да ги презареждаш на всеки 3 секунди, за да си коментирате после с другите, които правят същото като теб от обсебеняк-Николета-манияк-клуба й. ;)
azz
преди 2 години
-1
И статията я няма! Като кликнеш на нея / стои си в заглавната страница на сайта/ се появява съобщение, че публикацията е изтрита! Нищо лично, но още вчера ви казах, че Валери ми каза, че николинка не е с всичкия си. Щом се е обадил да махнат статията иначе ще ги съди, значи вече му е прекипяло от глупостите на николинка.
Зори
преди 2 години
0
Имаше я,вече наистина я няма.Извинявам се за забележката,моя грешка...за хумора...и това не схванах,сори...просто ме дразни,когато някой пише неправилно.
Не им се дават кинти на чалгаджийте!
преди 2 години
-10
Радвам се да видя това! Време е чалгата да запада все повече, докато не изчезне! Ок, нека си я слушат хората, но това са предимно жителите от малки населени места, които няма какво интересно да правят с живота си, освен чалга и пиене.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ДО Не им се дават кинти на чалгаджийте!
преди 2 години
-4
Гледам и ти нямаш кой знае какво интересно да правиш, освен тъпи коментари да праскаш ! Ако ти е толкова интересен живота чий дириш тук ???


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени