Чалгата прибира близо милион по баловете! Вижте кой ще завърши месеца с най-пълни джобове

2386
27 Май 2017, 15:12


Абитуриентските балове и тази година се оказаха най-големият урожай за изпълнтелите от поп-фолк гилдията, научи HotArena.


В последните дни на май те едва смогват да приемат покани за участия, на които да броят съв завършващите до 12, а след това да си броят хонорарите и бакшишите. Е, май голямо броене ще падне! По груби сметки, само за десетина дни, в които са концентрирани баловете, чалгата ще забогатее с цели 900 хиляди лева!


По около 90 бона на вечер прибират хитовите изпълнителите, пълнещи до краен предел с абитуриенти дискотеките. Без изненада, Преслава е най-желаната звезда за незабравимата вечер от вече бившите ученици. Сле дкато Галена и Джена излязоха в майчинство, Преси се уреди с цели 10 бона хонорара. Митко Пайнера предвидливо яхна вълната на интереса към нея и започна да реже главите на собствениците на заведения, които искат неговата златна кокошка.


По официални данни, Преслава има 15 участия този месец, 10 от които по баловете. Това значи, че ще припечели цели 150 бона. Тях, разбира се, дели и с инж. Димитров. Но това са само сумите от гастролите по дискотеки, а певицата е приела и не едно и две предложения за частни партита срещу доста апетитен хонорар. Така тя ще пее на ушенце на наследниците на богати фамилии, които завършват школо. А след дни ще може да се похвали с рекордна печалба в кариерата си.


Конкруентката й Галена направи ударно завръщане на клубната сцена след кратко майчинство миналата седмица. Въпреки това, тя предпочете да не се лакоми и пя две поредни вечери в заведението на мъжа си край Велико Търново. Очаквано, то се оказа малко за всички, които искаха да зърнат своята идолка след кратката пауза.


Изненадващо, ДесиСлава също се нарежда сред най-желаните звезди от абитуриентите. Покрай участието си в "Като две капки вода" тя поизлъска имидж и вдигна акции, а сега ще припечели някой и друг хонорар. Блондинката има участия на Златни Пясъци и в Пловдив. Под тепетата ще се подвизават и Емануела и Галин. Двамата също са сред най-жеалните от абитуриентите, които плакнат очи с формите им и танцуват кръшно на хитовете им.


Грехота му на Фики, ако се оплаче от участия тези дни! Той надмина успеха на баща си и сега него търсят завършващите. Тони вече припява повече на частни партита, докато Стораро-младши препълва дискотеките и нагорещява страстите сред бъдещите студентки.


Покрай баловете купонът се прехвърля и на морето. Много от завършващите избират да прекарат втора абитуриентска вечер в Слънчев бряг. Затова и днес купонът ще е именно там заедно с Галин, Анелия, Емилия, Константин и други. Участията им съвпадат и с отркиването на парти сезона по Черноморието, пише "Телеграф".


Междувременно, някои предпочетоха да пеят зад граница и също не сбъркаха. Илиян тръгна на мини европейско турне, както и колегат аму Борис Дали. те ще забавляват сънародниците ни в Англия и Германия. А покрай звездите джобовете напълниха и музикантите. Куцо, кьораво и сакато хвана барабанчетата и зае стратегическа позиция на местата, където се събират абитуриентите. Професионалите барабаниости пък прибират по 100-200 лева на частно.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени