Часове след като стана баща на дъщеря: Станислав Манолев се напи като свиня! (Шок снимки от чалга кръчма)

https://hotarena.net/laifstail/chasove-sled-kato-stana-bashta-na-dashteria-stanislav-manolev-se-napi-kato-svinia HotArena.net
Часове след като стана баща на дъщеря: Станислав Манолев се напи като свиня! (Шок снимки от чалга кръчма)

Защитникът на ЦСКА-София и национал на България Станислав Манолев се е напил като свиня само няколко часа след като стана баща на момиченце, узна HotArena.

 

В понеделник вечерта той събрал съотборниците си в столична кръчма, където за отрицателно време изпразнили няколко бутилки алкохол. Вестник „Галерия“ разполага и със скандални снимки от партито, на които се вижда как таткото върти кючеци гол и с чаша в ръка. Чупки в кръста до него прави вратарят на „червените“ Георги Китанов.

 

През това време голямата звезда на „армейците“ Кирил Десподов, за когото се твърди, че има потенциала да повтори кариерата на Бербатов и Стоичков в чужбина, свири чалга ритми на малки барабанчета.

 

Гледката е отвратителна и показва манталитета на българските футболисти, които взимат десетки пъти по-високи заплати от лекарите, полицаите, военните и хората, които движат бизнеса и икономиката в страната.

 

Подобна пиянска сбирка играчите на ЦСКА са си организирали и на 28 май, когато победиха „Левски“ с 3:0. Тогава Манолев отново се е раздавал на дансинга. Покрай него се отпуснали и чужденците Каранга, Кубемба и Меркадо, които после споделили, че за първи път виждат такава разхлабена дисциплина.

6 Коментара

СТАНИСЛАВЧО ПРЪВ У СЕЛО

преди 6 години

ДОБРЕ ДЕ...И МЕСИ И ЛУИЗ СУАРЕЗ И МОДРИЧ И КОЙ ЛИ НЕ СА ИМАЛИ ПЪРВИ РОЖБИ...АМА ТАКАВА СВИНЩИНА НЕ СА ПРАВИЛИ... ИЛИ АКО СА ПРАВИЛИ..СА СЕ ПОКРИЛИ..А НАШ СТАНИСЛАВЧО ПРЪВ У СЕЛО СЕ НАПИЛ И НАШМЪРКАЛ КАТО МАГАРЕ... ТРЯБВА ПОВЕЧЕ ДОПИНГ ТЕСТОВЕ ЗА ИГРАЧИТЕ ОТ А ГРУПА...МНОГО ЧЕСТО СА ПО ЗАВЕДНИЯТА ПИЯТ И ДРУСАТ!!

Коментирай

Aнтиговедо

преди 6 години

Станиславчо да ти еба путката майчина нещастна. Говедо долно си ти.

Коментирай

Ебача на Минчев

преди 6 години

Тоя който е написал тая статия да ми яде хуя червен....

Коментирай

Hotlaina

преди 6 години

Много сте зле! Естествено, че ще се напие и ще играе!!! В Сърбия имат традиция да се късат дрехите на бащата и да се гърми с пушки...какви варвари, а?! Пък Меси от къде знаеш, че не е направил частно парти и не си е развявал патката?! Ние сме Българи и от край време , мъжете се напиват като "свине" от радост!!! Хотарена, заврете си по нещо в гъзовете и мълчете до насиране, само простотия от вас!

Коментирай

Любо

преди 6 години

Друго си е на село, да си пийне, да напудри нослето, с две думи да покаже кой си е. Селянин,мислещ се за мутра в Благоевград с брат лихвар и се мислят за шерифите на Благоевград.Аман от прости и наркоманизирани "играчи". Той за това е в ЦСКА, а не в чужбина някъде.

Коментирай

toi

преди 6 години

za poreden pat pi6ete gluposti!parvo kra4mata ne e sofiiska i vtoro Manolev ne be6e piqn.Tova 4e e brevasbuden i radosten ne ozna4ava 4 e e piqn.Proverqvaite si informacitqta predi da pi6ete gluposti!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.