Чиновничка от енергийното министерство стана Мисис България

1664
29 Октомври 2017, 13:34


Ирина Белчева е завършила две магистратури и работи като главен експерт във ведомството, отговарящ за въпросите свързани със сигурността на енергоснабдяването в България. Има две деца – Ирен на 6 и Кристиан на 3 години.

За Мисис България Земя бе обявена Цветелина Чобанова от София, също майка на две деца, работеща на две места – административен сътрудник и управител на щанд за маникюр. Анна Стефанова, която се занимава с ръчно изработване на бонбони поздравителни картички и аксесоари за лични празници, пък сложи лентата на Мисис България Европа. Мисис България Вселена стана Мария Вачева, която живее и работи в Австрия, занимавайки се с международен маркетинг и е мениджър в семейната компания.

Конкурсът на Меги Савова се състоя в петък вечерта в комплекса „Монтесито“, а журито бе съставено от носителки на титлата през годините, като и Виржиния Кръстева от „Дари Травел“. Най-красивите омъжени дами получиха подаръци от Премиум Хелт Продактс и Беностан България, Tonino Lamborgini, изворна вода „Бачково“ клиника Spectro Aesthetics, а от Рефан подариха на всички участнички новата златна серия, пише Телеграф.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
виждащ
преди 11 месеца
0
Най-дясната голям тюлен с корем като бременна ужасссссссссссссссссссссс
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени