Циганка предрекла успеха на Лили Иванова

1057
09 Юни 2017, 10:27Мургавелка от Кубрат предсказала успеха на великата Лили Иванова. Неизвестна гледачка разкрила първа на Лили големия й възход и я посъветвала да си промени името от Лиляна на Лили, научи HotArena.


Според гледачката, певицата е преследвана от лоша карма заради факта, че е кръстена на починал близък със същото име. И затова било наложително да промени някои букви от името си, за да се спаси от това.

Лили се вслушала в предупреждението и чудото станало–и до днес Лили Иванова е певица номер едно на България.

Случката, която преобърнала живота на певицата се разиграла в болницата в Кубрат, където Лили работи като медицинска сестра.


Един ден в болницата дошла жена с високо кръвно, диабет и в много лошо състояние. Лекарите дори я били отписали, но не и пъргавата Лили, която се грижела всеотдайно за нея.

От благодарност един ден жената хванала ръката на Иванова и започнала да й врачува. "Тая работа с болните хора не е за теб.


Ти ще станеш певица, света ще обиколиш, но трябва да смениш името или да махнеш букви от него”, заръчала гледачката, пише „България днес”.


Първоначално примата не повярвала, но после се замислила и преценила, че може би има нещо вярно в това. Циганката нямало откъде да знае подробности за личния й живот.


Месеци след тази случка Иванова тръгнала да дири късмета си в столицата, откъдето и тръгва шеметната й кариера.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени