Цветанка Ризова пред развод! Мъжът й влюбен в апетитна блондинка

2404
23 Декември 2015, 18:00


Съпругът на Цветанка Ризова - бизнесменът Анатоли демонстративно хойка с нова любовница из пиано баровете, научи HotArena.

Изоставена и самотна – така се чувства Цветнка Ризова по време на коледните празници. Вместо да се отдаде на приятни емоции, водещата на предаването „Лице в лице” страда заради поредната извънбрачна връзка на своя неверен съпруг Анатоли, разкрива сензационно „Уикенд”.

Ризова лъже, че с мъжа си живеят в пълна хармония вече 20 години, но за хората от обкръжението им не е тайна, че Анатоли често сменя любовниците си. Свидетели докладват, че палавникът напоследък се появява из софийските заведения с апетитна блондинка под ръка. Той дори не се смущава да демонстрира връзката си с хубавицата.

Наскоро двамата били засечени в популярен столичен пиано бар, където открито си разменяли ласки. Анатоли безсрамно опипвал  любовницата си, а тя пък се отърквала сластно в него. За лош късмет на неверния съпруг, познати на Цветанка били в заведението същата вечер и веднага я информирали какви ги върши мъжът й.Тя обаче не му вдигнала скандал, а тихомълком страдала заради изневерите му. На нея и през ум не й минавало да се развежда на стари години. Водещата вече гони 50- те и предпочитала да съхрани семейството си, вместо с лека ръка да слага край на брака си.

„Не й се ще да се резили с развод на дърти години. Предпочита да запази имиджа си на кротка семейна дама”, издават близки на Ризова.Според запознати бракът на журналистката куца от много време. Един от най-кризисните моменти в семейството настъпил преди няколко години, когато Анатоли бил на прага на фалита. Тогава плъзнаха слухове, че бизнесменът, собственик на няколко фирми и съдружник в различни търговски дружества, е натрупал дългове, които не може да погаси. Те били изчистен със съдействието на Цветанка, която поела нещата в свои ръце и използвала всичките си връзки, за да помогне на мъжа си.

Говори се, че тя се обърнала към ключови фигури от висшите етажи на властта, за да може Анатоли отново да си стъпи на краката. За „благодарност” той си намерил млада любовница и спрял да се интересува от съпругата си.

„Жената е пред нервен срив. Вече не издържа в това положение, а той не се спира.  Криза на възрастта ли е, нещо друго ли е, но всеки месец е с различна любовница. Дори не се опитва да се крие, което е още по-смущаващо.”, цъкат с език близките на водещата.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени