Да си купя сутрешния вестник вече не е Мисията Невъзможна

1357
10 Май 2014, 11:00


Допреди два месеца да си купя любимите сутрешни вестници за мен бе като Мисията Невъзможна. Пресата, която аз чета и ми е важна и в професията, свършва много бързо, още призори. Да си намеря търсените вестници и списания в близката будка до вкъщи, беше за мен един малък празник, който се случваше веднъж в годината.

 

Вместо това, всяка сутрин ми предстоеше обикаляне по будки и магазинчета, като почти навсякъде количествата бяха изчерпани. Купувам си едни от най-тиражните вестници и затова свършват бързо, а и по будките умишлено не зареждат повече бройки, за да нямат брак. Това ме вбесяваше.

 

Затова съм повече от щастлива от появата на киоските на Lafka, които не само са атрактивни и с модерен вид, но и винаги заредени. Вече всяка сутрин си купувам пресата от лавката до вкъщи и не ми се налага да обикалям в търсене – там има всичко.

 

Нещо повече – в новите будки преоткрих интересни списания, които досега не ми бяха попадали. Затова не разбирам негодуванието на някои хора срещу Lafka – за мен те са най-доброто решение!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени