Моделката Деяна Кръстева заживя в скъпарски хотел, млад милионер я спонсорира

https://hotarena.net/lubopitno/modelkata-deyana-krasteva-zazhivya-v-skaparski-hotel-mlad-milioner-ya-sponsorira HotArena.net
Моделката Деяна Кръстева заживя в скъпарски хотел, млад милионер я спонсорира

Моделът Деяна Кръстева, която наскоро гръмна в голям скандал с родна гримьорка, живее в най-скъпарския хотел в София.

В последно време тя е забелязвана да влиза и излиза постоянно от знаковата сграда в центъра на София. По наша информация моделката, която вече се изявява и като гримьор живее във въпросния хотел, а апартаментът й там е платен от популярен млад мъж.

Снимките в инстаграма на родната знаменитост също потвърждават информацията. Вечерните излизания на Кръстева се съпровождат от скъп автомобил и шофьор.

С цел да не създадем конфликтна семейна ситуация, няма да издадем кой е младият кавалер, чиято любовница е Деяна. Фактите обаче говорят, че той е един от най-обичаните поп-фолк изпълнители.

Двамата явно имат сериозна авантюра, щом се е стигнало до крачката младата моделка да заживее в най-луксозния Софийски хотел, който е предпочитан главно от световни звезди при гостуването им у нас.

Шушукания в бранша говорят, че Деяна има богат опит в привличането на платежоспособни господа. В социалните мрежи тя демонстрира луксозен живот, включващ скъпи вечери и екскурзии, както и фотоси и сторита от скъпи автомобили.

Припомняме, че наскоро Деяна остро нападна своя колежка, като публично публикува снимки в каква мизерия тъне въпросната дама.

 

 

2 Коментара

минавайки

преди 1 месец

Извинете невежество ми, ама показаното на снимките грозилище е " моделка"? И това, че влиза и излиза от хотел, където явно работи почасово означава какво??

Коментирай

и тая която и да е

преди 4 седмици

се уреди с милионер да му мислят другите...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.