Да си пазаруваш от будка - най-новата мода сред потребителите

1720
06 Април 2014, 16:00


Пазаруването от будка става все по-популярно сред потребителите, отбелязват представители на малкия и средния бизнес. Т.нар. импулсивно пазаруване е удобно за хората, тъй като не се налага да чакат на опашки по касите на големите вериги, а и киоските винаги са разположени наблизо.

 

Оттам пък предлагат хубави промоции за своите клиенти, винаги са заредени с пресни продукти и на достъпни цени.

 

В новите киоски Lafka например на всеки две седмици правят големи отстъпки и продажби с подаръци. Промоциите са от типа на: бутилка минерална вода плюс бонус – безплатна шоколадова вафла, или две бутилки безалкохолно почти на цената на една.

 

Пазаруването от Lafka предполага бързина и удобство при импулсивните покупки. Т.е. те са най-доброто решение, когато си забравил да купиш нещо от магазина, цигарите са свършили или ти се дояде нещо сладко.

 

Този тип пазаруване става все по-модерно и поради друга причина – разположени са на ключови места с голям човекопоток и стоката не залежава. „Всичко много бързо се изкупува и всеки ден зареждаме нова стока. Всяка сутрин аз преглеждам и за срока на годност и давам заявки“, обяснява продавачка в модерните киоски Lafka.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени