Дългия си тръгва, започна люта война за мястото му + най-напористите претенденти

5772
16 Юни 2016, 16:49


Всеки велик пълководец минава през задължителните житейски цикли на развитие, апогей и залез. Така ще бъде и с владетеля на телевизионната си империя Слави Трифонов, научи HotArena.

През последните месеци напрежението го удари сериозно и той изгуби гласа си, съня си и умението да бъде човека оркестър. Точно поради тази причина в момента се търси усилено заместник на Слави. Самият Слави със сигурност осъзнава, че шоуто трябва да продължи и в момента обмисля кой е най-подходящият му наследник. Обикновеният зрител ще каже, че едва ли ще се намери подходящ човек да смени светилото Слави Трифонов, но в неговия екип далеч не мислят така. Той си е отгледал чеда, които се чувстват напълно готови да разперят крила и да се намесят в разпределението на големите блага, пише "Уикенд".

„Не е битка, а истинска война. В момента ври и екипа на Слави. Има няколко човека, които са готови на всичко да поемат щафетата от шефа.  Чакали са твърде дълго, подготвяли са се за този момент и сега усещат, че победата е на една ръка разстояние. Това още повече увеличава техните апетити", коментират отговорни фактори в Би Ти Ви.

Според техните наблюдения с най-големи шансове да седне в креслото на големия бос е дясната му ръка Иво Сиромахов.

Това което не е ясно на абсолютно никой в телевизията е дали Слави еднолично ще определи своя наследник. Защото и изпълнителният директор Павел Станчев има решаваща дума в подобни важни решения. Сиромахов и останалите кандидати ще трябва да се молят на много богове, за да получат така желаната награда за дългогодишните си усилия", ехидно коментират собствените си колеги журналисти на Би Ти Ви.

Във врата му дишат двама много силни конкуренти, на които не им липсва нито наглост, нито амбиция. Става дума за другите два основни сценариста в „Шоуто на Слави" Тошко Йорданов и Филип Станев.

Засега Сиромахов води, тъй като вече седна на стола на водещия и се опитва да убеди останалите, че се справя супер.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
Преди 1 година
0
Нали той самият каза, че му свършва договора за Шоуто на Слави. Това значи, че няма да го има изобщо предаването му. От къде на къде ще има нов водещ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени