Дарина Павлова направила кариера в киното по моникини (Била плоска преди силикона)

5283
22 Март 2015, 13:03


Кратки, но разгорещени са ролите, сложили начало на актьорската кариера на Дарина Павлова, разбра HotArena!

 

Даровита е откъм правенето на стриптийз пред камерите, считат зрителите, станали свидетели на филмите, в които е участвала. Стройното тяло на родената в Казанлък витизчийка е пълнило не един и два киносална в края на 80-те, пише „Уикенд“.

 

Най-разголената своя роля Дарина прави през 1988-а. Във филма на Рангел Вълчанов „А сега накъде” Павлова играе кандидатстваща за ВИТИЗ манекенка. Сюжетът е завъртян около приемния изпит. Мераклиите за актьорския ВУЗ са затворени с часове на сцената на Народния театър. Невидима комисия подлага младежите на стресови изпитания, за да оцени заложбите им.

 

„Какво искат тия хора от нас? Какво искат!?”, нервира се героинята на Дарина. “Може би пък искат да се съблечеш”, подмята Чочо Попйорданов. Сексапилната манекенка не чака втора покана и с елегантен жест смъква блузата си от коприна: „Моля!”. На екрана грейва чифт прекрасни, макар и не особено големи гърди.

 

За нуждите на филма Рангел Вълчанов ангажира цял клас студенти по актьорско майсторство. На екран се изреждат и Николай Урумов, и Робин Кафалиев, и много други днешни звезди.

 

„Ролята на манекенката е най-интересната в кариерата ми. Обичам я, не само защото изградих цялостен образ, но и заради целия снимачен период. Режисьорът така ни водеше, че беше празник”, категорична е вдовицата на Илия Павлов. В продукцията на Рангел Вълчанов, както и в останалите си филми, тя участва с моминската си фамилия Георгиева.

 

Забележителна е изявата на Дарина и в „Аз, Графинята” (1989) Там хубавицата се оставя да бъде опипана по гърдите от Марта Вачкова. Звездата на „Каналето” мушва нежно ръка в пазвата на легнала по гръб г-ца Георгиева, а казанлъшката красавица приема ласката безмълвно.

 

Еротика лъха от Дарина и във филма „Бързо, акуратно, окончателно”. Режисьорът Михаил Мелтев й поверява ролята на медицинска сестра. Макар този път да не се съблича пред камерите, актрисата е изключително сексапилна в късата си и прилепнала по тялото бяла престилка. „Д-р Петров, имаме екзитус леталис”, чурулика хубавата брюнетка и с играта си разнежва мъжката част от зрителите.

 

Във филмографията на Павлова са записани още филмите „Немирната птица любов”, „Карнавалът” и „Бащата на яйцето”. Последната си продукция (българо-американски епос – б. р.) тя снима непосредствено преди сватбата си с шефа на „Мултигруп”.

 

Въпреки, че е играла и на сцена, Дарина предпочита седмото изкуство пред театъра. „Любовта ми към киното е много голяма. За мен то е магия”, категорична е вдовицата на Илия Павлов.

 

Тя зарязва работата си като актриса през 90-те, за да се посвети на семейството. „Ако и аз се бях отдала единствено на кариера, нямаше да има кой да създаде домашен уют и да възпита децата”, разсъждава Дарина, която днес е жури в шоуто „България търси талант”.

 

Дарина Павлова става все по-сексапилна с годините. Днес, повече от четвърт век след кинодебюта й, бюстът й се е налял значително, а фигурата й е стегната като на плувкиня.

 

Вдовицата на Илия Павлов се поддържа с медитиране, спорт и разделно хранене.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени