Деян Донков бори махмурлука със зелев сок (Актьорът спука гума на велосипеда си)

1212
26 Ноември 2017, 10:15


Ужасен беше понеделникът на Деян Донков, видя HotArena.


Не стига, че главата му се пръскаше от болка, ами спука и гума на велосипеда си. Заради аварията страдащият от тежък махмурлук актьор трябваше да бута колелото си по протежението на централната столична улица „Гурко”.


Звездата на нашумялата постановка „Калигула” въртеше намръщен педалите, когато нещо от велосипеда му изведнъж започна да свисти. Минута по-късно задната гума се спаружи до капла и дегизираният с тъмни цайси и плетена шапка скандален артист трябваше да продължи пеш. Ядосан, Динката прокле на висок глас малшанса си и пръхтейки забута с ръце повреденото превозно средство. 


Стигнал с голям зор до оживената ул. „Раковска” , сърдитият на целия свят Донков звънна на някого по телефона. „Ела ме вземи с колата”, заръча той на събеседника си и обясни къде се намира. После хвърли велосипеда на тротоара и се запъти към близката бакалия, за да си купува зелев сок за изтрезняване.

От напитката против махмурлук той взе цял литър.  


43-годишният мъж на Радина Кърджилова и друг път е изпадал в тежки ситуации на пътя, припомнят запознати. Преди време той пропадна с колата си „Мини купър” в шахта на прясно ремонтирана улица в Банско, предават от Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Коко
Преди 1 година
0
Тоя пък!!!Такъв анти мъж...Защо продължават да го лансират за секс символ?!!!Никой не го забелязва дори
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени