Денди отрови Евгени Минчев с алкохолни пари (Вижте как избухна лорда)

3813
20 Март 2016, 12:00


Двама заклети врагове - Евгени Минчев и Денди, се озоваха един до друг на церемонията по връчването на модните награди „Златната игла” преди дни в София, научи HotArena.

Лордът и писателя бяха настанени недалновидно от организаторите на два съседни стола, въпреки че омразата помежду им е известна на половин България. При вида на достолепно настанилия се Евгени Минчев, Денди театрално се плесна по челото и простена: „О, Боже! Не мога! Дайте ми кофичка кисело мляко”, пише "Уикенд".

Минчев се направи, че не е чул и го изгледа презрително от глава до пети за няколко секунди, след което обърна главата си на другата страна. Двамата нито се поздравиха, нито размениха по една дума - ей така, за протокола. Денди се подпря на бастуна си и започна да си сръбва червено винце от чашата, без да сваля тъмните си очила.

Евгени Минчев
бе видимо изнервен от досадното обкръжение и извади мобилния си телефон. Лордът не спря да си пише SMS-и, като от време на време си вееше с ръка - намек, че настанения до него не ухае особено приятно. Навярно Денди, който по традиция бе порядъчно наквасен, е излъчвал алкохолни изпарения. В един момент Евгени не издържа и скочи от мястото си.

„Не мога да го дишам тоя. Все пак някакво ниво трябва да има тук…”, отсече лорда. Той пожела организаторите да го настанят другаде, на почтително разстояние от Любомир Милчев, който се оказа, че е дошъл без покана.

Припомняме, че двете лъскави персони се недолюбват вече повече от 15 години. Те непрекъснато си разменят остри думи в свои интервюта, а като се видят, се правят на напълно непознати.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lora
преди 2 години
0
Да се вземат тези двамата!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени