Джорджиа и дъщеря й в болница!

5240
08 Септември 2013, 17:00


Читателска новина

Фолк певицата Джорджиа преживя поредния удар. Изпълнителката и дъщеря й са в болница, научи HotArena.net.


Читател на HotArena разкри, че фолк звездата и наследницата й постъпили в клиниката по спешност.  По всичко изглежда, че месец септември далеч не е сред най-приятните за изпълнителката.


Самата Джорджиа наскоро сподели на страницата си в социалната мрежа, че ненавижда месец септември. А причината за това е, че миналата година лекарите едва я спасиха след тежка операция.


Тази година Джорджиа отново е в болница, този път заради болната си дъщеричка. И отново месецът е септември.


"Септември миналата година едва я спасиха Джорджиа сега пак септември дъщеря й не е добре. Никой нищо не знае тя се крие.", разказва още той.


„Джорджиа е най-силното момиче, какво ли не преживя и като знам от познати, че обожава детето си, сигурно е луднала от болка”, пише нашия читател.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до LOTY и aman ot plateni hvalbi
преди 4 години
0

1-во:Коя е Джорджия---манИкенка ли е,певица ли е,каква е?!?оТ КОГО Е ДЕТИТО ,ОТ КО Е БОЛНО/ДАНО ДА ОЗДРАВЕЕ,АКО Е ВЯРНО ДЕ..../ 2-ро: LOTY,аджеба за ко я защитаваш тая световно неизвестната жена,ма идиотко??? 3:то:ай,Н2 да взе меш да ми отговориш,за ко я защитаваш тая Гергина неизвестната?!?

Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
LOTY
преди 4 години
-2
МНОГО СИ ТЪП/А.ЗА КОЙ ДА ПИШАТ БЕ,ЗА НИКОЛЕТА,ЧЕ ТЯ НЕ Е ДОЛНА СПЕРМА ИЛИ ЗА ДРУГИТЕ МИНЕТЧИИКИ?НА ЖЕНАТА И Е БОЛНО ДЕТЕТО И ТОВА,ЧЕ ТЕЯ ПИШАТ ЗА НЕЯ,ТЯ НЕ Е ВИНОВНА.МОМИЧЕТО ИЗТЪРПЯ ЦИФРА НЕЩАСТИЯ,ЗАРАДИ РАЗНИ РАЗГОНЕНИ МЪРШИ,КАТО ЕМАНУЕЛА И СЕ БОРИ САМА.НЕ Е КАТО ВСИЧКИ КУРОМИВКИ,КОИТО РАЗЧИТАТ НА ПАРИТЕ,НА НЯКОЙ ДРУГ.ДАНО ДЕТЕНЦЕТО И СЕ ОПРАВИ ПО БЪРЗО.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
aman ot plateni hvalbi
преди 4 години
-6
Samo vie produljavate da pishete za taq parcalana, dokoga??
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени