Добрина Чешмеджиева изненада с признание: Ревях и се тръшках, че не иска да водя „Референдум“, а тя каква стана!

1725
08 Юли 2017, 13:00


Водещата на "Референдум" си спомня с носталгия и шеговита усмивка за първите си предавания, узна HotArena.


За девет години Добрина Чешмеджиева успя да наложи своя "Референдум" като едно от най-добрите публицистични предавания в национален ефир. Красивата водеща не е очаквала успеха, който успя да пожъне благодарение на много труд и усилия както от нейна страна, така и от целия екип на продукцията. А можеше всичко това въобще да не се случи...


Днес журналистката се връща девет години назад. Щом получила предложение да бъде водеща на "Референдум", тя на няколко пъти го отклонявала. Шефовете й, обаче, знаели, че именно Добрина е най-подходящия кадър за тази отговорна позиция. След дълго увещаване, тя склонила да застане пред камерите, но с идеята пова да бъде временен проект.


Тогава надали си е представяла, че това "временно" предаване ще се излъчва почти десетилетие. "Изобщо ще се виждах като водеща на такова предаване, бях убедена, че ще се проваля", спомня си днес с усмивка тя. Стартът на "Референдум" е наистина доста драматичен и гарниран дори със сълзи и тръшкане. Все пак, колегите успели да убедят Добрина да се пробва, пък каквото ще да става.


"Приех буквално със сълзи на очи", спомня си тя за компромиса, който се оказва най-правилното решение в живота й. Днес всички познават Чешмеджиева, а тя сякаш не може да си представи да върши друго, освен да води публицистичното си предаване. Не крие, че е получавала предложения от много други частни телевизии. Всичките ги е отхвърлила, защото не усеща нужда да се маха от БНТ, пише "24 часа".


Може да няма нужда от подобна промяна, но със сигурност има нужда от дълга почивка! След броени дни "Референдум" излиза в лятна ваканция, а Добрина още няма никакви планове за лятото. Тя винаги решава подобни казуси в последния момент и това в повечето случаи е в нейна полза, защото успява да си намери плимамливи оферти за самолетни билети на супер цени. Е, чакаме летните фотоси на Добрина!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени