Доброволно се превърна в мъж под чехъл! Стефан слугува на Гала (Вижте капризите на водещата)

2111
27 Юни 2015, 17:23


Любовта е сляпа, а това го знае най-добре младото гадже на водещата Гала – Стефан, узна HotArena!

 

Заради чувствата си към 11-години по-голямата от него телевизионерка, бизнесменът е забравил за личните си ангажименти и се е преквалифицирал в неин личен слуга. Стефан ежедневно търчи запъхтян, за да изпълнява безбройните задачи, които водещата му поставя, а отскоро е станал и неин личен шофьор, пише „Уикенд“.

 

Откакто са заедно, Гала и младия мъж непрекъснато се появяват под ръка на светски събития. Мнозина мислят, че причината за това е, че искат да накарат обществеността да приеме връзката им.

 

Обяснението обаче е далеч по прозаично – просто докато е заета със звездните си ангажименти, Гала има нужда от асистент. Такава е и ролята на Стефан, който услужливо и носи чаши, чантата и й помага при нужда напълно безвъзмездно.

 

Всяка сутрин от последните няколко месеца пък бизнесменът става рано, за да изпрати жена си до работа, а вместо след това да тръгне по собствените си задачи, стои и я чака като послушно пале да приключи с предаването „На кафе”. През това време, за да не скучае Стефан помага и на екипа на шоуто с хамалски услуги.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени