ДРАМА! Щерката на Калин Терзийски: Татко живее с Елен Колева?! Ще повърна!

5171
05 Февруари 2016, 15:00


„Живея с Елен, Елен Колева! Тя е прекрасна! Това е!”

 

Тази бомба, хвърлена лично от писателя Калин Терзийски, предизвика серия от бурни реакции и драми, видя HotArena.

 

Калин се е пренесъл при актрисата наскоро, подшушнаха източници на „Всеки ден”. Само преди броени дни той обяви публично, че живеел с бездомник в къщата си в Банкя. Сега човекът останал в дома му, а Елен приела писателя-алкохолик.

 

Новината, че двамата са заедно под един покрив, звучи толкова абсурдно за хората, които познават и Елен, и Калин, че даже след като той я обяви в прав текст в профила си във „Фейсбук”, много от приятелите му не повярваха.


 

„Да ти имам самоиронията!”, коментираха част от тях. На което той отвърна: „Не, няма ирония, искам всички да знаят!”. Други попитаха: „Тя знае ли, че живееш с нея?”, а трети се зарадваха: „Я! Калин е забогатял! Супер! Честито!”.

 

Дъщерята на Терзийски – Калина, обаче е в потрес, че баща й живее с Колева, за която се носят слухове, че е златотърсачка и позьорка. „Ще повърна”, не спести отвращението си момичето.

 

Не са малко хората, които се чудят какво печели Елен Колева от цялата ситуация. Почти никой не вярва, че тя наистина е влюбена в писателя, който след като започна връзката си с нея, се върна към алкохола, след като години наред не беше близвал.

 

Шушука се, че актрисата смятала да го използва, за да пробие като поетеса и интелектуалка, тъй като очевидно, не е успяла нито на сцената, нито в театъра. Все пак тя имаше дългогодишна връзка с два пъти по-възрастния от нея съмнителен бизнесмен Александър Найденов – Майонезата, на когото освен, че му опукваше банковите сметки, му слагаше и рога.

 

Приятелите й обаче твърдят, че този път тя действително е хлътнала по своя ментор в поезията. „Елен се възхищава от интелекта му и искрено вярва, че един ден той ще спре да пие. Любовта не пита, като дойде, връхлита те и не я интересува нищо друго”, коментират те.

 

Между другото, откакто се разчу за връзката му с Елен, Калин не може да се отърве от ухажорки. Говори се, че дами от всякакви възрасти били луди по него и засипват дома му в Банкя с подаръци и пари, след като обяви, че е бил ограбен. Невероятно, но факт – той се е превърнал в нещо като Рицарят на печалния образ, върху когото жените се лепят като мухи на… мед.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
гнус ме е
преди 2 години
-2
няма по -тресяща се мазна пача от Еленка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени