Драматично! Коцето: И аз съм бил беден – ходил съм със скъсани обувки, ял съм люспи от фъстъци!

1788
19 Ноември 2014, 18:00


Днес фолк певецът Константин няма никакви финансови затруднения, но не така са стояли нещата в детството му, научи HotArena.net.

 

Семейството му е било бедно и затова като малък изпълнителят търпял много лишения. В сравнение със съучениците си, джобните, с които разполагал, били дребни стотинки. Аверите му са си купували сандвич в междучасието, а той трябвало добре да помисли дали може да си го позволи – дали да си вземе и да прекара следващите дни на въздух, или да си вземе безвкусна, но пък евтина баничка.

 

Дори се случвало да яде скришом обелки от фъстъците на другите, защото ядките били лукс за неговото финансово положение, пише сп. “Story”.

 

Коцето разказва и друг свой спомен. Бил е около 4-5 клас и е износвал маратонките на брат си. В същото време е почувствал първите любовни трепети към своя съученичка.

 

Случило се да я заговори, но си криел едната обувка зад другия крак, тъй като имал дупка точно на палеца.

 

Едва след като навършва 19 години, животът на Коце започва да се подобрява. Днес е собственик на нощен клуб, радва се на дълга и успешна кариера. Има красива съпруга и разкошна дъщеричка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени