ЕКСКЛУЗИВНО пред HotArena! Джорджиа: Фейсбук-профилът ми бе хакнат! Разбрах кой стои зад това! (ОТКРОВЕНИ признания от певицата – САМО ТУК)

4052
09 Ноември 2013, 15:15


Джроджиа сподели пред HotArena, че човек от нейното обкръжение изпраща непрекъснато компромати против нея, които нямат нищо общо с реалните събития. Бащата на детето й държи на нея, въпреки че са разделени, и заедно ще потърсят възмездие за навлизането в личното им пространство.

 

За последен път певицата коментира обстоятелства от личния й живот и избра да го направи първо в HotArena.net. Профилът на красавицата е бил атакуван от лице, което пред нея се представя за приятел, а зад гърба й сипе змии и гущери.

 

След направата на необходимата проверка по поръчка на изпълнителката, IP адресът на „саботьора“ е установен, както и кога, и откъде е влизано от нейния профил в социалната мрежа.

 

Джорджиа коментира, че никога няма да каже лоша дума против бащата на детето й, а написаното от нейно име в социалната мрежа е абсолютна лъжа. Лъжа са и статиите, изградени от сигнали, които праща вероятно същия човек, разбил профила й.


Въпреки че са разделени, те имат повече от прекрасни взаимоотношения. Той държи на нея, както и тя на него, поделили са си грижите за общото им детенце.

 

Имали са своите добри и лоши моменти в съвместното им съжителство, но сега всичко е наред и се крепят на взаимно приятелство.

 

Певицата се обижда от подобни спекулации около личния й живот, тъй като желае да популяризира името и личността си, единствено чрез музикалното й творчество.

 

Подобни скандали не й носят никакви дивиденти, тъй като не желае да бъде от типа „известна само защото е известна“.

 

Не желае да излага личното и интимното в живота й на показ.

 

Изпълнителката най-вече е засегната, че семейството и приятелите й четат неверни неща за нея, които са плод единствено на човек с богато въображение, който скалъпва цели филмови сценарии, в които тя играе главната роля.

 

Детето й вече е на 3 годинки и започва да разбира всичко, както и да задава въпроси, за които е чуло да се говори извън вкъщи.

 

Крайно неприятно би било за Джорджиа ако започнат да я безпокоят от някое МВР, за да нищят истории, които нямат нищо общо с действителността. Компроматите, които излязоха за бащата на рожбата й, биха му изиграли лоша шега в бизнеса, в който не играят извън законови методи и пособия.

 

Изпълнителката все пак не отрича, че в повечето статии за известните личности като нея, съществува минимална доза истина, но за сметка на това тя бива изопъчавана и доста украсена.

 

Съвсем скромно допълни, че не е постигнала все още кой знае какво, но нападките срещу нея са от хора, които малко или много й завиждат. Това са предимно от този тип жени или момичета, за които най-важно е да обикалят нощните клубове и да търсят заможни мъже, та да преживеят и те утрешния ден.

 

Работи върху 3-4 музикални проекта, които съвсем скоро ще реализира.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до Тя е личност
преди 4 години
0
Тя е няква сдухана депресантка дето никой не и обръща внимание и си търси богат чичко паричко ама май иска повече пари отколкото може да предложи в натура и все остава сама
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тя е личност
преди 4 години
-2
Тя е някоя не ви харесва това но какво да се прави не може всички да сте известни и красиви вкъщи и пред тв-то да готвите и после на компа да поплюете муахахахах това сте Боли я че ще я плюете и не само нея има си известни хора приемете го
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АЙВИ
преди 4 години
-2
Таз пък коя беше? Че и компромати, писна ми от псевдо "звезди" приличащи на кукли от сексшоп да се изживяват като звезди. На кой му дреме тая кифла какъв и е живота?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Весела
преди 4 години
-4
Хубава хубавица
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Деса
преди 4 години
-4
Ама Десо стига си писа статийки.Нито песен направи,грозна си ......Неразбра ли,че си си един парцалан.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени