ЕКСКЛУЗИВНО в HotArena! Галена покани Цвети Стоянова да снимат клип! Гимнастичката гради имидж на „лошо момиче“ и вече отблъсна от себе си 200 човека! (Подробности)

16555
06 Януари 2017, 16:11


Галена е предложила на гимнастичката Цвети Стоянова да я снима в биографичен видеоклип със социално послание към хората, изпадали в състоянието на Цвети, по подобие на запомнящи се международни проекти, ексклузивно научи HotArena.

Гимнастиката от години е голяма фенка на Галена и почитателите им предполагат, че не би й отказала. Галена ясно осъзнавала, че проект с подобен смисъл би я издигнал на по-високо ниво като артист.

Лятото на 2016 година, определено беше повратен период в живота на Цвети Стоянова. След тежкия инцидент, хиляди хора се молиха за здравето й, социалните мрежи бяха затрупани със снимки и благодарности към донеслата европейска и световна титла по художествена гимнастика - Цветелина Стоянова. Цяла България се молеше "златното момиче" да се възстанови и стотици непознати бяха готови да дарят кръв за нея.

Въпреки очакванията да бяха, че Стоянова ще се възстановява бавно, за щастие се наблюдава изключително бърз прогрес в здравословното й състояние. И макар точно това да пожелаваха всички, голяма част от феновете на Стоянова останаха разочаровани от поведението й след инцидента, видя HotArena.

Цвети и преди беше може би най-популярната гимнастичка с пленителната си красота, но след инцидента феновете й нарастнаха с хиляди. До преди месеци броя на последователите й в социалните мрежи наброяваше 18 100, но днес е намалял с цели 200 души. Много от почитателите на звездата са ядосани от последните й  статуси. Цвети напоследък определено се превърна в лошото момиче на българската художествена гимнастика и сякаш въобще не й пука какво се случи през лятото.

Красавицата качва все по-провокативни снимки, с които се доближава сериозно до популярният стил "bad girl", с който определят американските нахакани звезди Риана и Бионсе. Цвети не се приятеснява да носи максимално широки деколтета, с които се виждат белезите от операциите й. Наскоро гимнастичката промени цвета на косата си и отново шокира със статус, под нова секси снимка: "Понякога дори дяволът на рамото ми ме пита: Какви, по дяволите ги вършиш?!". След това последва нов статус за празниците, в който Цвети обясни, че не съжалява за нищо в своя живот.  Много от почитателите й споделят, че се радват за щастието й в момента, но с действията си сякаш омаловажава притеснението на близките и феновете й през тези месеци.

Стоянова изтри всички стари снимки и започна на чисто. Няма я дори информацията в биографията й за шампионските й постижения. Изведнъж Цвети започна нов живот и ясно показа на враговете си, че не се притеснява ни най-малко от станалото. Според специалисти, макар Стоянова да поддържа имидж на лошо момиче, в момента начинът й на реакция е добър за нея, защото видимо успява да се справи с тревогите, които за малко да отнемат живота й. Стоянова наскоро посети и Дубай, говори се, че обиколката в приказваната страна я убедила колко прекрасни неща в живота е можела да пропусне.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кво лаете срещу цвети бе сперми?
Преди 1 година
-6
Я кви сте смели на коментари бе мишки ухапани. Кви сте бедни и как само съскате злобно от миризливите си панелки льохмани незнайни. А ти с ЧЕРНИЯ МЕК ХУЙ ХОДИ МАЙКА ТИ БОКЛУКА ДА ТИ ГО ЛАПКА АМА Я БЛИЗНИ ПО ПИЧКАТА ДА МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ МЕКИЯ ТИ СТРАПОН ГОВНЯН ЦИГАНИН ИЛИ ЗЛОБНА КУРВА СИ. ЦВЕТИ Е НОМЕР ЕДНО А ОСТАНАЛИТЕ ДА ГО ДУУУХХХАААТТТТЕЕЕ БАЛЪЦИИИИ ХАХАХА ЯЖТЕ МИ ТАШАЦИТЕЕЕЕЕ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кво лаете срещу цвети бе сперми?
Преди 1 година
-6
Я кви сте смели на коментари бе мишки ухапани. Кви сте бедни и как само съскате злобно от миризливите си панелки льохмани незнайни. А ти с ЧЕРНИЯ МЕК ХУЙ ХОДИ МАЙКА ТИ БОКЛУКА ДА ТИ ГО ЛАПКА АМА Я БЛИЗТИ ПО ПИЧКАТА СА МОЖЕ СА ВЛЕЗЕ МЕКИЯ ТИ СТРАПОН ГОВНЯН ЦИГАНИН ИЛИ ДЛОБТА КУРВА СИ. ЦВЕТИ Е НОМЕР ЕДТО А ОСТАНАЛИТЕ ДА ГО ДУУУХХХАААТТТТЕЕЕ БАЛЪЦИИИИ ХАХАХА ЯЖТЕ МИ ТАШАЦИТЕЕЕЕЕ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кво лаете срещу цнети бе сперми?
Преди 1 година
-7
Я кни сте свели на ковентари вишки ухапани. Кви сте бедти и съскате злобно от миризливите си пателки льохмани недтайни. А ти с ЧЕРНИЯ МЕК ХУЙ ХОДИ МАЙКА ТИ БОКЛУКА ДА ТИ ГО ЛАПКА АМА Я БЛИДТИ ПО ПИЧКАТА СА МОЖЕ СА ВЛЕЗЕ МЕКИЯ ТИ СТРАПОН ГОНЯН ЦИГАНИН ИЛИ ДЛОБТА КУРВА СИ. ЦВЕТИ Е НОМЕР ЕДО А ОСГАНАЛИГЕ ДА ГО СУУУХХХАААТТТТЕЕЕ БАЛЪЦИИИИ ХАХАХА ЯЖТЕ МИ ТАШАЦИТЕЕЕЕЕ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Христина
Преди 1 година
-5
Оставете момичето на мира! За да иска да започне.наново значи й е писнало от гимнастика и всичко! Всеки човек е различен, с различна психика! Благодаря ти Цветелина, за гордостта която.донесе на България! Успех и попътен вятър!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мхм
Преди 1 година
-2
защо му е на това момиче да се замесва с чалга персони
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
щ
Преди 1 година
-14
Путенцето ти ще откъртя от ебане. Ще ми лапаш хуя докато не потече сперма.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
КУРВЕТО ЦВЕТКА СВИРКАДЖИЙКА
Преди 1 година
-12
ЯЖ МИ ХУЯ ДЕБЕЛ ГРОЗОТИЙО. АКО ЧЕТЕШ СИ ОТВОРИ ГРОЗНАТА ПУТКА ЗА ДА МОГА ДА ТИ ВКАРАМ ЧРЕНА СИ. ЯЖ МИ СПЕРМАТА ИЗПОД ТАКЪВ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
КУРВЕТО ЦВЕТКА СВИРКАДЖИЙКА
Преди 1 година
-16
Стоянова е: 1.КУРВА 2.ОТКАЧАЛКА 3.БОКЛУК 4.МАСТИЯ 5.ГРОЗНА 6.СПЛЕСКАНА 7.ИЗРОД 8.ШАФРАНТИЯ 9.ТЪПА 10.ПРОСТА 11.НЕКАДЪРТА 12.ЛАЙНЕНА 13.СВИРКАДЖИЙКА 14.ЦЪРВУЛ 15.СМЕШНИЦА 16.ГОВНО 17.ПРЪДНЯ 18.УЛИЧНИЦА 19.ПАТКА 20.СМАХНАТА 21.НЕЩАСТНИЦА 22.ОТРЕПЩА
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До предния коментар
Преди 1 година
-4
Отиде в Дубай и ч*киджийте дето цял живот мечтаят за там, но нямат пари се пръснаха и взеха да я хейтят, а до вчера я боготворяха.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
yxxy
Преди 1 година
-3
На мен пък ми е чудно друго - защо като беше зле и в болница всички се молеха да оздравее, да е здрава и щастлива, нямаше почти нито един негативен коментар.В момента в който се оправи, отиде на някаква почивка и се започна егаси плюенето.Не знам но това съм го наблюдавала и в моя живот, като съм била много зле приятелките ме търсят, много са загрижени, в един момент започна да ми върви малко повече и се започнаха злобни погледи, избягване, подмятания.Май е вярна поговорката- не е важно аз да съм зле, а не Вуте да му е зле.Жалко, мислех че го има само при моите познати, ама като гледам си е народопсихология.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
yxxy
Преди 1 година
-1
не е важно аз да съм добре имах предвид, но се сетихте за поговорката.Мисълта ми е че да - живеем в бедна държава, хората нямат възможности като цяло, ама толкова ли сме злобни наистина, ако е така жалко.На мен например са ми злобяли за някакъв телефон, а за почивките дето съм ходила и не съм казала нарочно, сигурно щяха да ме убият.Съжалявам но наистина не е хубаво това, защото не може да си злобен на такова дребно ниво.Молете се повече хора да са добре и щастливи , а не обратното, според мен това е правилния вариант.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени