Елен Колева отново събуди женската завист, Терзийски я любел по 7 пъти за 6 часа

5283
06 Февруари 2016, 14:00


Признанията на писателя Калин Терзийски не спират да шокират и феновете и неприятелите му, научи "HotArena".

“Имам заболяване. Нарича се алкохолизъм. Не бях пил отдавна, но болестта се завърна.” И само няколко дни по-късно последва второ скандално признание: “Живея с Елен, Елен Колева! Тя е прекрасна! Това е!”.

За връзката му с актрисата Елен Колева се заговори тихо, но упорито, след като той редактира първата ѝ стихосбирка “Мактуб”.

Дали Терзийски е мъжът в живота на Елен Колева, само времето ще покаже.

“Няма да съм сама цял живот, скоро до мен ще има човек”, казва тя в телевизионно интервю преди година, току-що навършила 31 години. Колева имаше дълга връзка с бизнесмена Александър Найденов, производител на майонеза.

Хубавата Елен Колева става известна чрез първата си роля в киното - в българския филм “Шивачки”. Но Колева не е само актриса. Тя танцува умело в шоу формата “Дансинг старс” на Нова тв през 2013 г. След това прояви и поетическата си дарба, която на практика я среща с писателя.

Преди време тя му изпратила свои стихове, а той преценил, че са много талантливо написани. Ето така се появява съвместният им проект “Мактуб” (“Съдба”). Сега са заедно. “Как да устоиш на хубава жена? Ами и аз така”, казва Калин пред “24 часа”.

Той е при нея, живее с нея, заедно са, а тя му прави супа от чушки, моркови и грах - вегетарианка е. Той твърди, че я люби поне по 7 пъти за 6 часа. Но ще се моли на своята приятелка Ивана да са пак заедно. Защото тезата му е, че хората се напълно свободни.

Преди години, когато Терзийски представяше книгите си, пикантната подробност за него беше, че е психиатър, сам лежал в клиника заради битката си с алкохолизма. Започнал да пие 12-годишен и поне 5 пъти спирал. Но вече е излекуван. Писателят всъщност излиза видимо пиян няколко пъти в телевизионни предавания и зрителите ясно чуват и виждат как му е трудно да изговаря думите. Той живее в дома си в Банкя, където е подслонил и бездомника Данчо.

Един по един започват да го връхлитат десетки битови проблеми, сякаш типични за алкохолиците. Източени са последните 2000 лв. от дебитната му карта, открадват и мобилния му телефон. Терзийски разказва за патилата си във фейсбук, където обаче реакцията към него е изключително позитивна.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?
преди 2 години
0
Да представи доказателства за тези 7 пъти за 6 часа. Иначе не вярваме.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени