Емилия превзема империята на Коко Динев (Певицата пое длъжността на свекърва си)

2173
19 Март 2015, 15:04


Коко Динев лека-полека е започнал да прехвърля бизнеса си на части на настоящата си жена Емилия, научи HotArena! Фолкаджийката пое кръчмата му в своите ръце.

 

В последните години бизнесменът излизал непрекъснато на загуба от ресторанта, заради възцарилата се в него шуробаджанащина, разправят запознати с делата на Динев. В „Кошарите” се разпореждала майката на Коко.

 

Възрастната жена обаче се оказала с огромна рода и прекалено милостива, за да гони от прага роднини до девето коляно, пристигащи при нея с молба да изкарват прехраната си в заведението на Динев, пише "Уикенд".

 

Неслучайно обаче старите хора казват, че бизнес с роднини не се прави. В ресторанта възцарила пълна анархия. Родата се качила връз главата на Коковата майка. Вместо да го работят с хъс в името на общото благо, сродниците на Динев тотално занемарили заведението. „Потънало беше в прах и паяжини, и никой не си даваше зор един парцал да завърти”, свидетелстват редовни клиенти.

 

Любимата кръчма на мутрите обаче светнала като нова, след като преди няколко седмици нейният собственик предприел кардинални промени. Коко разжалвал като управител майка си и е зачислил ресторанта на Емилия. Коко-Диневица вече е изпечена бизнес дама, хвалят я в обкръжението й.

 

Преди година тя получи бойно кръщение като управител на семейния хотел в Сандански, тъй като по онова време Динев имаше огромни ангажименти с футболния „Локомотив” и не му оставаше време за всичките бизнес дела.

 

Макар да не отказва участия и да се грижи за сина им Иван, Емилия бързо влязла в хотелиерските дела, а признанието за добре свършената от нея работа дошло от самия Коко наскоро. Той е поставил на жена си задача в най-кратки срокове да съживи „Кошарите” и да му върне предишната слава.

 

„Обаче с цената на няколко семейства, които останаха без прехрана. Емилия дойде и уволни без да се церемони всичките роднини. Дори не се опита да говори с нас. Но всъщност, по-добре, че ни освободи от работа, защото с такава шефка-цербер, щеше да си бъде истинско мъчение”, жалва се пръждосан от работното си място роднина на Коко.

 

Динев хвалел наред, че половинката му е достойна отмяна в бизнес империята му. Като благодарност за помощта й Коко изненадал Емилия със самолетни билети и резервации в луксозен ризорт в Малайзия. Там семейството ще посрещнат рождения ден на фолк звездата на 21 март.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени