Есмер лиши Благо от БЪЛГАРИ на сватбата със забрана! (Булката-бременна, свекървата-спокойна за сина си: Кротна се най-накрая!)

https://hotarena.net/laifstail/esmer-lishi-blago-ot-balgari-na-svatbata-sas-zabrana HotArena.net
Есмер лиши Благо от БЪЛГАРИ на сватбата със забрана! (Булката-бременна, свекървата-спокойна за сина си: Кротна се най-накрая!)

Благой Георгиев за пореден път привлече вниманието – сватба за чудо и приказ беляза края на ергенския му живот в петък. Тогава Джизъса се врече във вечна вярност на милионерската наследница Есмер Омерова, разбра HotArena.

 

Предложението на Джизъса за брак с Есмер дойде през юни, когато той заведе новата си любов в Дубай. От обкръжението на футболиста разказват пред в. „Шоу“, че той се обидил на българските медии след скандалната случка с Колизеума и се отказал от идеята да има сватба първо у нас, а след това и в Русия. Есмер също се заинати, и

 

заради претенциите й, Благо почти нямаше гости от България. Негови приятели разкриха пред вестника, че в последния момент Георгиев с неудобство ги отказал, съобщавайки им неприятна вест.

 

Гостите от България трябвало сами да си плащат самолетните билети, тъй като Есмер била категорична и не позволила на мъжа си да се бърка в джоба.

 

Дори един от най-близките на Благой - Венцеслав Стефанов, пропусна сватбата, въпреки че е бил сред калесаните. В крайна сметка президентът на „Славия“ не пътува до Москва. На тържеството нямаше и нито един от нашите футболни национали. Не е тайна, че сред най-близките на Благо е Валери Божинов. Нито той, нито Димитър Рангелов и Чавдар Янков например не пътуваха до Русия за сватбата на дългогодишния си авер.

 

Явно Есмер така беше изчислила всичко, че вместо да влязат в преразход, всъщност се оказаха на печалба“, коментираха познати на Благо. Скъпите подаръци на младоженците възлизат на близо 1 милион долара, изчислиха набързо запознатите, докато разходите за събитието – не повече от 500 хиляди долара.

 

Любопитното беше, че младоженците и гостите на сватбата се наслаждаваха на изпълненията на легендарния руски певец Йосиф Кобзон. Любимецът на Владимир Путин пя на бляскавото тържество срещу солиден хонорар. „Шоу“ узна, че парите обаче му връчили не Благо и Есмер, а... Рамзан Кадиров.

 

Въпреки че Есмер спряла за сватбата авери на Благо от България, разбира се, че тържеството беше уважено от семейството му. Родителите на футболиста, както и брат му, присъстваха на бляскавото събитие. От обкръжението на Благо изтъкнаха, че най-доволна била майка му.

 

Кротна се най-после! Браво на Есмер, че го вкара в правия път, а още по-хубавото е, че прие децата му от Христина и ги има като свои“, коментирала майката на Благо Джизъса.

 

Близки до футболиста шушукат, че скоро Благо ще има дете и от рускинята, която вече била бременна. По-рано днес HotArena писа, че двойката се готви и за меден месец, за който може да прочетете подробности от ТУК.

6 Коментара

hahah

преди 8 години

Стига писахте за тоя клоун.Да имаш красива жена,да ти роди 2 деца, а ти да се набуташ при тия чечено татарски мюсюлмани и да се жениш за мюсюлманка при условие, че парадираш колко си набожен е белег за психическо разстройство.Този досега си мислеше, че всичко е игра и може да си прави каквото иска, но сега вече ще е яко под чехъл, то се почна- всички гости от нейна страна, от негова само роднините.Честито да му е, може пък да му подейства добре на характера този брак и да стане сериозен мъж, пък макар и по принуда.

Коментирай

oleee

преди 8 години

Майката на Колизеума да не бърза с мисълта за "кротването", защото мноооого хора са на друго мнение. И както казват руснаците:" Паживем, увидем!"( нямам руска клавиатура.

Коментирай

aver

преди 8 години

Stiga ste pisali gluposti zashtoto az sum bulgarin i sum bil na svatbata i nqma nikakva istina v tova che Esmer e zabranila da ima bulgari na svatbata a puk maikata izobshto znam che takova izkazvane ne e pravila a shto se otnasq do svatbata moga da vi kaja che takava svatba v Bulgariq nikoga ne e imala zlobari takiva ne im obrushtai vnimanie Blago!

Коментирай

11

преди 8 години

Ти пък да не си е светил на майката на Благой денонощно за да знаеш какви изказвания е правила или не е правила?

Коментирай

Мона Лида

преди 8 години

След медения месец на набожния християнин ще му правят по план сюнет. Очаквайте снимки от празника.

Коментирай

465464

преди 8 години

Ей как завиждате дебели шопари от хотарена, пукнете от злоба, долни гнили душици!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.