Ето как може да се прескочи филтрирането на хазартните сайтове!

1744
02 Юли 2013, 16:55


След въвеждането на Закона за хазарта, който блокира 22 сайта за залагания и забрани на хиляди потребители не само да играят хазарт, но и да приберат спечеленото до момента, социалните мрежи бяха залети от негативни коментари и искания за оставки в ДКХ.

 

HotArena.net научи за лесен начин, с който залагащите прескачат филтрацията и Комисията по хазарта не може да направи нищо по въпроса.

 

А именно – услугата VPN. Тя е в помощ на потребителите и освен че предлага безплатен достъп за 24 часа през сървъри в Холандия и Америка до забранените сайтове, потребителите ще имат възможност да си изтеглят парите.

 

С VPN ръзката ви е изцяло защитена и е идеално решение за тези, чиито пари са останали „заключени“ в някой от 22-та забранени сайта за спортни залагания.

 

Припомняме, че филтрирането стана след въвеждането на Закона за хазарта, който изисква лиценз от всички оператори. Още преди да даде възможност на сайтовете да се лицензират, държавата забрани на потребителите достъп до тях.

 

Получаването на лиценз пък е невъзможно заради неуредици в закона. На практика се получава Параграф 22, който обаче в никакъв случай не е полезен за държавната хазна. Освен забранените оператори, страдат и потребителите, които не могат да си изтеглят спечените суми. Някои от тях разчитат само на спортните залагания, за да си изкарват прехраната.

 

Ето защо VPN е толкова ефикасна услуга – чрез смяна на IP адреса ви в интернет може да преминавате през защитни стени и да използвате сайтове и услуги. които са блокирани.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени