Гаджето на Симона абитуриент! А сега накъде? (Загорова го дърпала надолу?)

4205
28 Май 2014, 14:43


Редакторска плесница

 

Честито, скъпи абитуриенти! От днес за вас има нова социална мрежа – Jobs.bg!

 

Към нея се присъедини и гаджето на Симона Загорова, който завърши средното си образование, видя HotArena.net. Симеон Данев тази година бе абитуриент и голямата гордост на Симона, която го поздрави в социалната мрежа за завършването.

 

Симеон беше един от най-добрите ученици на Националната търговско-банкова гимназия, като дори взимаше стипендия за успех. Какви обаче са плановете му оттук нататък, никой не знае. Дори самият Симеон.

 

Любовта преди разума

 

Според негови приятели, преди да срещне дъщерята на Глория, Данев е имал сериозни планове за бъдещето си и потенциала да кандидатства в чужбина, където да продължи образованието си.

 

Покрай връзката си с хубавата Симона обаче, момчето се отказало от тези амбиции. Да следва мечтите си, означавало с тийнейджърката да се разделят и тя често му припомняла този факт.

 

„Преди да се запознаят, Симеон беше много скромно момче, винаги с най-високия успех в класа. Откакто е с нея обаче, си развали успеха, започна нонстоп да ходи по дискотеки и заведения. Пак завърши с хубав успех, но Симона определено го дърпа надолу“, клатят глава съученички на Данев.

 

Щерката на Глория също не е от най-добрите ученички. Тя предпочита да се занимава с пеене и останалите предмети никак не са й сила.

 

Но докато на Загорова й предстоят още няколко години да се преориентира, то Симеон трябва час по-скоро да си отговори на въпроса: „А сега накъде?“.

 

М. Грозева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
daaaaaaaa
преди 3 години
0
Kak nakade,KAM PALNIQT PORFEIL NA MAMA GALQ,KADE...!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени