Гала се изхранва с пчелни кошери (Гаджето й Стефан развъртя бизнес с мед)

2921
26 Февруари 2015, 16:00


Младият Стефан – половинката на ТВ водещата Гала, който през годините смени няколко различни бизнеса, сега е нагазил в пчеларството, научи HotArena!

 

В семейството на Стефан и Гала тя е тази, която печели повече пари. Русокосата плевенчанка е в ефир всяка делнична сутрин, като нейния труд е оценен от шефовете й на 7-8000 лева, коментира се из телевизионните среди, пише „Уикенд“.

 

По-голяма част от тях обаче водещата спестявала, за да купи новия си апартамент, а след това и за обзавеждането му хвърлила огромни суми по дизайнери и мебели. Интериорът е от състарени мебели в стил прованс и предвид деликатната натура на Гала, цветове са в гамата на топлите тонове, екрю, сметана.

 

Според запознати Стефан почти не участвал с лични средства при покупката и реализацията на жилището по простата причина, че не разполагала със спестявания. Навремето, когато с Гала се запознаха, той още бе женен за бившата си съпруга и семейството се издържаше с търговия с мобилни апарати и продажба на дрехи.

 

Когато обаче пазарът се наводни, се наложи Стефан да се преориентира към друг източник на доходи. Заедно със свой приятел той започна да внася електромобили. Стефан искаше да даде тласък на тази нова екостраст, но бизнес съветниците му, които в началото успяла да го убедят, че у нас ще има пазар за лук¬созните електровозила, се оказа, че са го подвели. Така и с този бизнес Стефан удари греда.

 

Приятелките на Гала коментират, че поне Стефан не бил готованец да лежи на парите на приятелката си. Той бързо се преориентирал и започнал нова търговия, за която финансово рамо ударила и водещета. В момента Стефан се занимава с производство на пчелен мед и пчелни продукти.

 

Предприемчивият мъж изкупувал нектара на пчелите от собственици на кошери в екологично чисти райони и от него произвеждал пчелни прашец и восък, прополис, пчелна отрова.. Засега Стефан бил много доволен от поредното си начинание, дори имал планове да го разшири като изнася продуктите си зад граница.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени